MERCEDES F1

Formula 1: LIVE η παρουσίαση της νέας Mercedes W14 του 2023

Formula 1: LIVE η παρουσίαση της νέας Mercedes W14 του 2023
MERCEDES - AMF F1 MEDIA

Μετά τις Red Bull και Ferrari, σήμερα (15/02) είναι η σειρά της τρίτης πρωταγωνίστριας της Formula 1, Mercedes, να αποκαλύψει το νέο της μονοθέσιο W14 για το 2023. Δείτε πότε και που μπορείτε να παρακολουθήσετε LIVE την εκδήλωση της ομάδας από το Σίλβερστοουν.

Η Mercedes W14 είναι ένας από τους μεγάλους γρίφους του 2023, καθώς θα αποκαλύψει το εύρος των αλλαγών που έχει κάνει η ομάδα του Μπράκλει στο νέο της μονοθέσιο μετά από την προβληματική περσινή της W13, που την άφησε εκτός μάχης στη διεκδίκηση των πρωταθλημάτων.

Ο διευθυντής της ομάδας, Τότο Βολφ, έχει αφήσει να εννοηθεί ότι θα «αλλάξει το DNA»του φετινού μονοθεσίου της Mercedes, ενώ υφίσταται και η απορία αν η ομάδα θα διατηρήσει το πολύ ιδιαίτερο σχέδιο των ιδιαίτερα λεπτών πλευρικών αεραγωγών. Το μόνο βέβαιο είναι πως θα έχει αλλάξει ο σχεδιασμός του δαπέδου, που ήταν το μεγάλο δομικό πρόβλημα της W13.

Η παρουσίαση της νέας Mercedes W14, στην πίστα του Σίλβερστοουν της Βρετανίας,θα ξεκινήσει σήμερα (15/2) στις 11:15 π.μ. ώρα Ελλάδας. Αμέσως μετά την εκδήλωση της παρουσίασής του, το νέο μονοθέσιο θα κάνει το πρώτο του shakedown στην αγγλική πίστα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την αποκάλυψη της W14 στο επίσημο κανάλι της Mercedes-AMG Petronas F1 στο YouTube.

TAGS MERCEDES F1 FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ