FORMULA 1

Formula 1: Η χριστουγεννιάτικη ανάρτηση - έπος της Red Bull είναι γεμάτη καρφιά προς Ferrari, Mercedes και FIA

Ο Μάξ Φερστάπεν πανηγυρίζει τον τίτλο του πρωταθλητή
Ο Μάξ Φερστάπεν πανηγυρίζει τον τίτλο του πρωταθλητή 2022 AP PHOTO/EUGENE HOSHIKO

Η Red Bull ευχήθηκε μέσα από φωτογραφία που ανέβασε στα social media καλά Χριστούγεννα μόνο που δεν παρέλειψε να πετάξει τα καρφιά της σε Ferrari, Mercedes και FIA.

Στο πνεύμα των ημερών κινούνται τα social media των ομάδων της Formula 1 μόνο που εκείνο της Red Bull φρόντισε ταυτόχρονα να τρολάρει Ferrari, Mercedes και την FIA.

Όπως βλέπετε ο Άγιος Βασίλης στη φωτογραφία λέει: "Η γαλοπούλα μπορεί να μας βγάλει εκτός μπάτζετ" σε ένα καρφί προφανώς προς τη FIA για την τιμωρία της, αλλά και προς τις Ferrari και Mercedes.

Στο κέντρο και χαμηλά της φωτογραφίας υπάρχει ένα κουτί στο οποίο γράφει πάνω ανεπιθύμητα παιχνίδια και μέσα έχει τρία πράγματα. Ένα μονοθέσιο της Mercedes το οποίο φαίνεται να μπαίνει στην κούτα χοροπηδώντας (προφανώς ως καρφί για το έντονο porpoising που αντιμετώπισε) και δίπλα του ένα μονοθέσιο της Ferrari μαζί με ένα βιβλίο στρατηγικής με το σήμα της ιταλικής ομάδας.

Για το κομμάτι της Scuderia δε χρειάζεται καμία απολύτως ερμηνεία αφού είναι ξεκάθαρη μπηχτή στην στρατηγική που ακολούθησε σε πολλούς αγώνες η ιταλική ομάδα και αποδείχτηκε καταστροφική.

Όλα τα λεφτά στη φωτογραφία είναι ο Ντάνιελ Ρικάρντο ο οποίο βρίσκεται στην κορυφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου αντί για αστέρι!

TAGS FORMULA 1 RED BULL FERRARI MERCEDES F1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ