ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ

Χάμιλτον: Μας δείχνει το τατουάζ που κοσμεί την πλάτη του

Το τατουάζ του Χάμιλτον
Το τατουάζ του Χάμιλτον INSTAGRAM /@LEWISHAMILTON

Ο Λιούις Χάμιλτον μας δείχνει το έργο τέχνης που κοσμεί την πλάτη του. Το τατουάζ και ο συμβολισμός του.

Ο Λιούις Χάμιλτον που αποφάσισε να δεχθεί την πρόταση της Scuderia για το 2025 σε ένα από τα πιο συγκλονιστικά μεταγραφικά σενάρια των τελευταίων δεκαετιών της Formula 1, θα αγωνιστεί φέτος για τελευταία σεζόν με τη Mercedes.

Ο 39χρονος Βρετανός λίγο μετά το σάλο της αποχώρησής του από τη Mercedes αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους το τατουάζ που κοσμεί την πλάτη του.

Σε φωτογραφία που ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram βλέπουμε έναν τεράστιο σταυρό σχεδιασμένο στην πλάτη του και φτερά στα πλάγια, ενώ υπάρχει και η φράση "Μα εγώ Ανεβαίνω" ζωγραφισμένη πάνω του.

Πρόκειται για τον τίτλο του ποιήματος της Μάγια Αγγέλου "Still I Rise". Προφανώς με αυτόν τον τρόπο δείχνει ότι έχει στόχους που προσπαθεί να καταφέρει, πιστεύοντας στον εαυτό του.

Ο Βρετανός πιλότος συνόδεψε την ανάρτησή του με το εξής μήνυμα: "Οι τελευταίες ημέρες ήταν γεμάτες αγάπη. Σας ευχαριστώ όλους, η ενέργεια και η στήριξή σας είναι τα πάντα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτή τη σεζόν. Το 2024 είμαστε όλοι εμείς".

Δείτε το:

TAGS ΛΙΟΥΙΣ ΧΑΜΙΛΤΟΝ F1 FORMULA 1 MERCEDES F1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ