SPORTS & GOSSIP

Χάμιλτον: Η Σακίρα παρακολούθησε ακόμα έναν αγώνα του πιλότου στο βρετανικό Grand Prix

Η Σακίρα παρακολούθησε ακόμα έναν αγώνα του Χάμιλτον στο βρετανικό Grand Prix
Η Σακίρα παρακολούθησε ακόμα έναν αγώνα του Χάμιλτον στο βρετανικό Grand Prix PRINT SCREEN

Η Σακίρα βρέθηκε σε έναν ακόμα αγώνα του Λιούις Χάμιλτον. Αυτή τη φορά η ποπ σταρ παρακολούθησε τον πιλότο της Mercedes στο βρετανικό Grand Prix.

Η Σακίρα μετά τον χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ έχει συνδεθεί με πολλούς άνδρες κατά καιρούς, αλλά η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάποια από τις φήμες που κυκλοφορούν. Ωστόσο, η ποπ σταρ παρευρέθηκε σε ακόμα έναν αγώνα του Λιούις Χάμιλτον, φουντώνοντας ακόμα περισσότερο τις φήμες για την ύπαρξη σχέσης ανάμεσά τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη τραγουδίστρια βρέθηκε σε αγώνα του οδηγού της Formula 1, καθώς τον προηγούμενο μήνα είχε πάει σε Grand Prix στο Μαϊάμι αλλά και στην Ισπανία. Αυτή τη φορά παρευρέθηκε στο Βρετανικό Grand Prix στο Silverstone την Κυριακή (9/7).

Η Σακίρα έκανε γνωστό το γεγονός ότι θα έδινε το παρών στον αγώνα του βρετανού πιλότου μέσω ενός Instagram story που δημοσίευσε μέσα από το αυτοκίνητο, όσο βρισκόταν καθοδόν για το Silverstone.

Το story της Σακίρα
Το story της Σακίρα PRINT SCREEN


Η Κολομβιανή σταρ δίνει κίνητρο στο Χάμιλτον καθώς και τρεις φορές που βρέθηκε σε αγώνα του, ο πιλότος της Mercedes, ανέβηκε στο βάθρο. Ο 38χρονος οδηγός στον Κυριακάτικο αγώνα (9/7) τερμάτισε στη τρίτη θέση πίσω από τους Λάντο Νόρρις και Μαξ Βερστάπεν.

Οι φήμες για το πιθανό ειδύλλιο ανάμεσα τους έχουν φουντώσει έπειτα από τα κοινά τους δείπνα, τις εκδρομές τους και φυσικά με το γεγονός ότι η Σακίρα δίνει το παρών στους αγώνες του το τελευταίο διάστημα.

TAGS SPORTS & GOSSIP VIRAL MERCEDES F1 GP ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ