MERCEDES F1

Το εικονικό Mercedes-AMG Project ONE

Το εικονικό Mercedes-AMG Project ONE

Συνεργασία μεταξύ Mercedes-AMG και Microsoft, για μια υπερ-ρεαλιστική οδηγική εμπειρία με το hypercar στο πολυαναμενόμενο, βιντεοπαιχνίδι Forza Horizon 5.

Στο πλήρως ψηφιακό gamescom 2021, το XboxGameStudios της Microsoft παρουσίασε το νέο gameplay του ForzaHorizon 5 με πρωταγωνιστή το Mercedes-AMGProjectONE «ForzaHorizonEdition». Το εικονικό hypercar, με τεχνολογία κίνησης Formula 1, απολαμβάνει με λεπτομέρειες την υψηλότερη -προς το παρόν- πιστότητα στον ψηφιακό κόσμο.

Οι παίκτες βυθίζονται σε έναν υπερ-πραγματικό ανοιχτό κόσμο, στον οποίο αναδημιουργείται το τοπίο του Μεξικού. Η ιδιαίτερη εμπειρία οδήγησης του απόλυτου κορυφαίου μοντέλου από το Affalterbach, είναι επίσης εκπληκτικά ρεαλιστική.

Η εικονική επιτάχυνση, το φρενάρισμα, το τιμόνι και η ευκινησία καθώς και η ενεργητική αεροδυναμική αντιστοιχούν στα χαρακτηριστικά του μελλοντικού μοντέλου δρόμου. Και αυτό δεν είναι το τέλος της διασκέδασης στο παιχνίδι: άλλα οχήματα κορυφαίας απόδοσης της Mercedes-AMG, είναι έτοιμα για σχεδόν απεριόριστες περιπέτειες στο ForzaHorizon 5.

Η στενή συνεργασία μεταξύ της Mercedes-AMG και της ομάδας Forza της Microsoft καθιστά δυνατή την υπερ-ρεαλιστική αναπαράσταση του μοναδικού Mercedes-AMGProjectONE «ForzaHorizonEdition».

Με τα διαφορετικά προγράμματα οδήγησης Track και Road, οι σκονισμένες πίστες στο Μεξικό μπορούν να κατακτηθούν εξίσου δυναμικά με τις ασφάλτινες, με απόδοση που κόβει την ανάσα, περισσότερους από 1.000 ίππους ισχύος και ψηφιακή τελική ταχύτητα άνω των 350 km/h.

Το Mercedes-AMGProjectONE παραγωγής, περιορίζεται αυστηρά σε 275 μονάδες στον πραγματικό κόσμο. Τώρα, υπάρχει και μια τέλεια ψηφιακή παραλλαγή αποκλειστικά στο ForzaHorizon 5.

Καταλήγοντας, το ForzaHorizon 5 βρίσκεται σε ένα ζωντανό, συνεχώς εξελισσόμενο τοπίο με σχεδόν απεριόριστη δράση οδήγησης σε ερήμους, ζούγκλες, ιστορικές πόλεις, ερείπια, παρθένες παραλίες, φαράγγια και ένα πανύψηλο χιονισμένο ηφαίστειο-το υψηλότερο σημείο ποτέ σε παιχνίδι Horizon. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως στις 9 Νοεμβρίου για τις τρέχουσες κονσόλες της οικογένειας Xbox, συμπεριλαμβανομένων των WindowsPC.

TAGS MERCEDES F1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ