ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Νέα δεδομένα-Συνεχίζονται οι ανακρίσεις

Νέα δεδομένα-Συνεχίζονται οι ανακρίσεις
Αρση Βαρών

Η κινέζικη εταιρεία Auspure δεν έχει άδεια να παράγει και να διακινεί φάρμακα. Συνεχίζονται οι ανακρίσεις

Αυτό ισχυρίστηκε η εκπρόσωπος του κεντρικού οργανισμού φαρμάκων (SFDA) της χώρας, Γιάνγκ Γινγκ.
Στην εταιρεία πραγματοποιείται έρευνα, μετά από τους ισχυρισμούς της ελληνικής πλευράς. Η Γιάνγκ ομολόγησε ότι η εταιρεία απέστειλε απολογητικό έγγραφο στις ελληνικές αρχές, αλλά οι ισχυρισμοί ότι η εταιρεία έκανε λάθος και πρόσθεσε τοξικές ουσίες στα συμπληρώματα δεν έχουν επιβεβαιωθεί, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας China Daily.

Ένα ακόμη μέλος της SFDA ανέφερε ότι οι δύο πλευρές (Έλληνες και Κινέζοι) δεν έχουν συναντηθεί και η συνδιαλλαγή έγινε μέσω του ίντερνετ.

Οι ανακρίσεις συνεχίζονται


Μία ημέρα μετά την κατάθεση του πρώην πρωταθλητή Χρήστου Κωνσταντινίδου και του Νίκου Κουρτίδη, την πόρτα του γραφείου του εισαγγελέα Ανδρέα Καραφλού πέρασαν ο πρόεδρος του ελληνικού οργανισμού φαρμάκων (ΕΟΦ) Βασίλης Κοντοζαμάνης και ο καθηγητής φαρμακολογίας Νίκος Χούλης.

Οι ανακρίσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες και αύριο (16/04) ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθούν οι 11 αρσιβαρίστες που βρέθηκαν θετικοί σε έλεγχο ντόπινγκ.

Θα ακολουθήσουν οι προπονητές και οι φυσιοθεραπευτές της Εθνικής ομάδας, ο γιατρός, ο Λαρισαίος εισαγωγέας και ο φαρμακοποιός που κατηγορείται για την παρασκευή των σκευασμάτων.










ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ