ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γιόβετιτς: "Το ματς με την Φιορεντίνα είναι το σημαντικότερο στην καριέρα μου"

CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 /  /       (  / EUROKINISSI)
CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / / ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Στέφαν Γιόβετιτς χαρακτήρισε τον τελικό του Conference League απέναντι στην Φιορεντίνα ως το πιο σημαντικό παιχνίδι που έχει δώσει στην καριέρα του και εξέφρασε την άποψη πως ο πιο ψύχραιμος θα πάρει στο τέλος το τρόπαιο.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τον αγώνα της ζωής του, τον τελικό του Conference League κόντρα στην Φιορεντίνα (29/05, 22:00, COSMOTE SPORT 1HD, MEGA, LIVE SPORT24), με άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο να ζουν και να αναπνέουν για το ματς έχοντας απόλυτη επίγνωση της κρισιμότητάς του.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις που έκανε ο Στέφαν Γιόβετιτς στον ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό "Sky Sport" κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης στην "OPAP Arena", με τον Μαυροβούνιο να χαρακτηρίζει το ματς ως το πιο σημαντικό που έχει δώσει στη μέχρι τώρα καριέρα του.

"Προσπαθώ να μένω έξω από όλο αυτό, χρειάζεται να είμαι πνευματικά δυνατός. Όλοι εμείς οι παίκτες που αγωνιζόμαστε, είμαστε δυνατοί και άξιοι. Όποιος μείνει πιο ήρεμος, θα κερδίσει το παιχνίδι.

Εάν είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της καριέρας μου; Νομίζω πως ναι. Έχω πάρει μέρος επίσης σε αγώνες μπαράζ με την εθνική ομάδα της χώρας μου, απέναντι στην Τσεχία που για μένα ήταν σημαντικά, και χάσαμε.

Σε αυτό το παιχνίδι ωστόσο κρίνεται ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο", τόνισε ο 34χρονος Μαυροβούνιος επιθετικός.

Η Heineken 0.0, επίσημος χορηγός του UEFA Europa Conference League, τσουγκρίζει στην υγειά των αληθινών φιλάθλων που ζουν για τη βραδιά του μεγάλου τελικού στις 29/05!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ