ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική Ελλάδας: Ξεκίνησε η προετοιμασία για τα φιλικά με Γερμανία και Μάλτα

Ο Νίκος Παπαδόπουλος
Ο Νίκος Παπαδόπουλος EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική Ελλάδας ξεκίνησε την προετοιμασία της εν όψει των φιλικών αναμετρήσεων με τη Γερμανία και τη Μάλτα, πραγματοποιώντας την πρώτη της προπόνηση υπό τις οδηγίες του Νίκου Παπαδόπουλου.

Με τον Νίκο Παπαδόπουλο στο τιμόνι, ως υπηρεσιακό τεχνικό, βρίσκει την Εθνική Ελλάδας η επόμενη μέρα του αποκλεισμού από την τελική φάση του Euro. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε μάλιστα την πρώτη του προπόνηση την Τρίτη (28/5) στη Ριζούπολη εν όψει των φιλικών αγώνων του Ιουνίου με Γερμανία και Μάλτα. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν συνολικά 15 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ

Με προπόνηση στο γήπεδο της Ριζούπολης, υπό τον κ. Νίκο Παπαδόπουλο, εκκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τους φιλικούς αγώνες με τη Γερμανία (7/6) και τη Μάλτα (11/6).

Σε αυτήν συμμετείχαν συνολικά 15 παίκτες και συγκεκριμένα οι Βλαχοδήμος, Μανδάς, Αθανασιάδης, Μαυροπάνος, Κουλιεράκης, Χατζηδιάκος, Ρότα, Σάλιακας, Σιώπης, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Τσιγγάρας, Παυλίδης, Γιαννούλης.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης ο τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων Κώστας Κωνσταντινίδης καλωσόρισε τους παίκτες και τους παρουσίασε τον κ. Παπαδόπουλο, ο οποίος, με τη σειρά του, υποδέχτηκε τους διεθνείς και τους μίλησε για πρώτη φορά ενόψει των επερχόμενων ημερών προετοιμασίας και φυσικά των φιλικών αναμετρήσεων της «γαλανόλευκης».

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στο ίδιο γήπεδο στις 11:00. Σημειώνεται ότι το τρέχον στάδιο προετοιμασίας της Εθνικής περιλαμβάνει προπονήσεις έως και την Παρασκευή (με ελεύθερο πρόγραμμα στη διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας) και την προσεχή Δευτέρα 3 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση της αποστολής και η ανοιχτή προπόνηση για τα ΜΜΕ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ