ΤΕΝΙΣ

Κύργιος: "Θα κάνει εκπληκτική καριέρα ο Τσιτσιπάς"

Nick Kyrgios, of Australia, reacts during a match in the Citi Open tennis tournament against Norbert Gombos, of Slovakia, Friday, Aug. 2, 2019, in Washington. Kyrgios won 6-3, 6-3. (AP Photo/Nick Wass)
Nick Kyrgios, of Australia, reacts during a match in the Citi Open tennis tournament against Norbert Gombos, of Slovakia, Friday, Aug. 2, 2019, in Washington. Kyrgios won 6-3, 6-3. (AP Photo/Nick Wass) AP

Ο Νικ Κύργιος μίλησε για την επικείμενη μάχη του με τον Στέφανο Τσιτσιπά στον ημιτελικό του τουρνουά της Ουάσινγκτον και αποθέωσε τον Έλληνα τενίστα.

Μετά τον αγώνα που έδωσαν μαζί στο διπλό, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Νικ Κύργιος θα βρεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωποι στο τουρνουά της Ουάσινγκτον. Οι δυο τους θα παίξουν στον ημιτελικό που θα διεξαχθεί ξημερώματα Κυριακής (04/08, 02.00) και όλοι ανυπομονούν να δουν την κόντρα τους.

Ο 24χρονος Ελληνοαυστραλός ρωτήθηκε για την επικείμενη μάχη τους και αποθέωσε τον Έλληνα τενίστα.

"Του έκανα πλάκα, αλλά γνωριστήκαμε καλύτερα αυτή την εβδομάδα και τα πάμε καλά. Είμαι ενθουσιασμένος που θα βγω έξω στο court και θα προσπαθήσω να σερβίρω καλά και να κάνω μεγάλο παιχνίδι. Είναι άλλη μια ευκαιρία να δουλέψω πάνω σε μερικά πράγματα, να το διασκεδάσω. Είμαι πολύ χαρούμενος για την εβδομάδα μου μέχρι τώρα. Προφανώς είναι καλό παιδί και θα έχει κάνει μια εκπληκτική καριέρα. Έχει κάνει ήδη σπουδαία πράγματα. Το ματς με τον Φέντερερ στην Αυστραλία ήταν απίστευτο, το έβλεπα στο δωμάτιό μου" τόνισε αρχικά ο Νικ Κύργιος.

Για το τι έμαθε για τον Στέφανο Τσιτσιπά αυτές τις μέρες είπε: "Το μόνο που ήξερα ήταν ότι είναι καλό παιδί. Σίγουρα είμαστε διαφορετικοί. Είμαι χαρούμενος που θα παίξουμε και θα τον γνωρίσω λίγο καλύτερα. Η σχέση μας είναι καλή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ