ΤΕΝΙΣ

Ήττα για Τσιτσιπά και Κύργιο από τους κορυφαίους

Ήττα για Τσιτσιπά και Κύργιο από τους κορυφαίους

Οι Τσιτσιπάς και Κύργιος κοίταξαν στα μάτια τους κορυφαίους της παγκόσμιας κατάταξης των διπλών, Καμπάλ και Φάρα, δεν κατάφεραν όμως να προκριθούν στον 2ο γύρο του Citi Open.

Οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Νικ Κύργιος κοίταξαν στα μάτια τους κορυφαίους της παγκόσμιας κατάταξης των διπλών, Χουάν Σεμπάστιαν Καμπάλ και Ρομπέρτο Φάρα, δεν κατάφεραν όμως και να προκριθούν στον 2ο γύρο του Citi Open.

Οι δυο τους έκαναν μια αξιοπρεπή προσπάθεια απέναντι στους Κολομβιανούς, που βρίσκονται στο Νο1 του διπλού στην ΑΤΡ. Σε κάτι περισσότερο από μια ώρα, οι Κολομβιανοί πήραν τη νίκη με 6-3, 3-6, 10-5 και μαζί την πρόκριση για τον 2ο γύρο του τουρνουά της Ουάσινγκτον.

Τσιτσιπάς και Κύργιος θα μείνουν στην Ουάσινγκτον, αφού ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει οι υποχρεώσεις τους για τα μονά. Ο Κύργιος θα παίξει τα ξημερώματα της Τετάρτης (31/7) με τον Τάι-Σον Κβιατκόβσκι, ενώ ο Τσιτσιπάς είτε το βράδυ της Τετάρτης είτε τα ξημερώματα της Πέμπτης θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό, Τόμι Πολ, για τον 2ο γύρο, αφού έχει προκριθεί με bye λόγω του ότι είναι στο Νο1 του ταμπλό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ