ΤΕΝΙΣ

Φέντερερ: "Ο Ναδάλ μού έστειλε μήνυμα"

Roger Federer of Switzerland, left, gestures with Spain's Rafael Nadal after winning their men's singles final match in the Shanghai Masters tennis tournament at Qizhong Forest Sports City Tennis Center in Shanghai, China, Sunday, Oct. 15, 2017. (AP Photo/Andy Wong)
Roger Federer of Switzerland, left, gestures with Spain's Rafael Nadal after winning their men's singles final match in the Shanghai Masters tennis tournament at Qizhong Forest Sports City Tennis Center in Shanghai, China, Sunday, Oct. 15, 2017. (AP Photo/Andy Wong) AP

O Φέντερερ εξέφρασε την απογοήτευσή του για την αναγκαστική αποχώρηση του Ναδάλ από το Indian Wells, ενώ αποκάλυψε πως ο Ισπανός είχε επικοινωνήσει μαζί του πριν την επίσημη ανακοίνωση.

O Ρότζερ Φέντερερ εξέφρασε την απογοήτευσή του για την αναγκαστική αποχώρηση του Ραφαέλ Ναδάλ από το Indian Wells, ενώ αποκάλυψε πως ο Ισπανός είχε επικοινωνήσει μαζί του πριν την επίσημη ανακοίνωση, με γραπτό μήνυμα.

"Ήταν πολύ απογοητευτικό. Όλα ήταν φυσιολογικά το πρωί, ήμουν έτοιμος να πάω για προπόνηση και άκουσα πως ο Ράφα είχε βγει ήδη σε ένα από τα γήπεδα. Πίστευα πως ο αγώνας σίγουρα θα γινόταν. Μετά, ο Ράφα μού έστειλε μήνυμα και μου είπε πως δενήταν πιθανό, πως το γόνατό του δεν ήταν καλά και δεν μπορούσε να το κάνει. Γύρισα πίσω στο σπίτι και χαλάρωσα", αποκάλυψε o Ελβετός και ανέφερε ακόμα:

"Λυπάμαι που δεν έγινε αυτός ο αγώνας. Το rivalry μας είναι πολύ διαφορετικό τώρα. Όταν ξεκινούσε, εγώ ήμουν στο Νο1 και εκείνος ήταν 17 χρονών. Ήταν χαριτωμένο. Τώρα δεν είναι έτσι πια. Είχαμε πολλές επικές μάχες και η οποιαδήποτε αναμέτρησή μας τώρα θα μπορούσε να είναι και η τελευταία. Ελπίζω να μην ήταν αυτή η τελευταία μας ευκαιρία".

AP Photo/Andy Wong

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ