ΤΕΝΙΣ

Indian Wells: Αποσύρθηκε ο Ναδάλ, στον τελικό ο Φέντερερ

Spain's Rafael Nadal makes a forehand return to Greece's Stefanos Tsitsipas during their semifinal at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Thursday, Jan. 24, 2019. (AP Photo/Kin Cheung)
Ναδάλ/AP Photo/Kin Cheung AP IMAGES/AP PHOTO/KIN CHEUNG

Ο Ραφαέλ Ναδάλ απέσυρε τη συμμετοχή του από τα ημιτελικά του Indian Wells Masters, εξαιτίας του τραυματισμού του στο γόνατο και έτσι ο Ρότζερ Φέντερερ πέρασε άνευ αγώνα στον τελικό.

Άτυχος στάθηκε ο Ραφαέλ Ναδάλ στο Indian Wells Masters, αφού εξαιτίας ενός τραυματισμού στο γόνατο δεν κατάφερε να διεκδικήσει την πρόκρισή του στον τελικό και έτσι ο μεγάλος του αντίπαλος, Ρότζερ Φέντερερ, πέρασε άνευ αγώνα και θα διεκδικήσει το τρόπαιο.

Ο Ισπανός είχε χτυπήσει κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Κάρεν Κατσάνοβ. Ο ίδιος περίμενε μέχρι σήμερα μήπως και ήταν σε θέση να αγωνιστεί, για να διαπιστώσει τελικά ότι δεν μπορούσε να αγωνιστεί, με τον κίνδυνο να γίνει χειρότερα το γόνατό του.

"Δυστυχώς, πρέπει να αποσύρω τη συμμετοχή μου από τον σημερινό ημιτελικό με τον Roger Federer. Έκανα μια προσπάθεια στο ζέσταμα νωρίτερα το πρωί, αλλά το γόνατό μου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Ζητώ συγγνώμη απ' όλους τους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο και ειδικά σ' αυτούς που έχουμε εδώ, στο Indian Wells, που πάντα μου έδειχναν εκπληκτική υποστήριξη. Σας ευχαριστώ", ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο Ναδάλ.

AP IMAGES/AP Photo/Kin Cheung

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ