ΤΕΝΙΣ

Αποκλεισμός για τη Σάκκαρη στην Κωνσταντινούπολη

Greece's Maria Sakkari makes a forehand return to Australia's Ashleigh Barty during their third round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Friday, Jan. 18, 2019. (AP Photo/Kin Cheung)
Greece's Maria Sakkari makes a forehand return to Australia's Ashleigh Barty during their third round match at the Australian Open tennis championships in Melbourne, Australia, Friday, Jan. 18, 2019. (AP Photo/Kin Cheung) AP PHOTO/KIN CHEUNG

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 6-3, 6-4 από τη Ρωσίδα, Βερόνικα Κουντερμετόβα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια στο τουρνουά της Κωνσταντινούπολης.

Πρόωρα ολοκληρώθηκε η παρουσία της Μαρίας Σάκκαρη στο τουρνουά της Κωνσταντινούπολης. Η 23χρονη πρωταθλήτρια ηττήθηκε με 6-3, 6-4 από τη Ρωσίδα, Βερόνικα Κουντερμετόβα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Η Σάκκαρη βρέθηκε σε κακή ημέρα και υπέστη 6 break!

Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Ρωσίδα αντίπαλος της η οποία κατάφερε να φτάσει σε μία σημαντική για εκείνη νίκη. Η Κουντερμετόβα προηγήθηκε με 3-1 στο πρώτο σετ, αλλά η Σάκκαρη αντέδρασε και μείωσε σε 4-3. Από εκεί και πέρα όμως η Ρωσίδα έφτασε στην κατάκτηση του σετ με 6-3.

Στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη προηγήθηκε με 4-3, όμως στη συνέχεια η Κουντερμετόβα πήρε τα επόμενα τρία games χωρίς να χάσει ούτε πόντο και έφτασε στη νίκη με 6-3, 6-4.

Επόμενος σταθμός για τη Σάκκαρη είναι το τουρνουά στην πόλη Ραμπάτ του Μαρόκου.

Photo Credits: AP Photo/Kin Cheung

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ