ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Κροατία: Η Κυβέρνηση δίνει 2.1 εκατ. ευρώ στην Ομοσπονδία για το Προολυμπιακό

Κροατία: Η Κυβέρνηση δίνει 2.1 εκατ. ευρώ στην Ομοσπονδία για το Προολυμπιακό
EUROKINISSI

Η Κυβέρνηση της Κροατίας ενημέρωσε την Ομοσπονδία της χώρας ότι θα προσφέρει το ποσό των 2.1 εκατ. ευρώ για τη διοργάνωση ενός εκ των ομίλων του Προολυμπιακού τουρνουά.

Από την στιγμή που το Παγκόσμιο Κύπελλο ολοκληρώθηκε, όλες οι χώρες - ομοσπονδίες εργάζονται με φόντο το Προολυμπιακό. Πολλές εξ αυτών μάλιστα κάνουν ήδη τις πρώτες κινήσεις τους προκειμένου να φιλοξενήσουν έναν από τους τέσσερις ομίλους, με την Κροατία να είναι -σύμφωνα με δημοσιεύματα τη χώρα- η νέα ενδιαφερόμενη.

Όπως αναφέρει το Vecernji, η Κυβέρνηση ενημέρωσε την Ομοσπονδία και τον πρόεδρό της, Στόικο Βράνκοβιτς, πως θα διαθέσει το ποσό των 2.1 εκατομμυρίων ευρώ για τη διεξαγωγή ενός εκ των ομίλων στη χώρα. Μία κίνηση που σηματοδοτεί την αύξηση του ανταγωνισμού για όλες τις άλλες ενδιαφερόμενες χώρες (μεταξύ των οποίων κι η Ελλάδα), που ήδη εργάζονται προκειμένου να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της FIBA.

Στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται μάλιστα πως εφόσον η παγκόσμια ομοσπονδία δώσει το χρίσμα στην Κροατία, οι αγώνες θα διεξαχθούν στη Spaladium Arena του Σπλιτ, που έχει χωρητικότητα 10.931 θεατών.

Photo Credts: Eurokinissi

TAGS ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ