ΜΠΑΣΚΕΤ

Συνάντηση Αυγενάκη - Τσαγκρώνη για το Προολυμπιακό

Συνάντηση Αυγενάκη - Τσαγκρώνη για το Προολυμπιακό
EUROKINISSI

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Τάκης Τσαγκρώνης επισκέφτηκε τον Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη με τους δύο άντρες να συζητούν για το Προολυμπιακό τουρνουά και το ενδεχόμενο πραγματοποίησής του στην Αθήνα.

Συνάντηση μεταξύ του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας, Τάκη Τσαγκρώνη και του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του δεύτερου το απόγευμα της Τρίτης (1/10).

Η συζήτηση των δύο αντρών ήταν διερευνητικού χαρακτήρα και περιστράφηκε γύρω από το Προολυμπιακό τουρνουά, το οποίο εξετάζεται να γίνει στην Αθήνα. Είναι κάτι που αποτελεί επιθυμία της Ομοσπονδίας, η οποία προτίθεται να το διοργανώσει στην πρωτεύουσα, ωστόσο αυτό χρήζει και οικονομικής διερεύνησης, πράγμα που αποτέλεσε και το επίκεντρο της συνάντησής τους.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν για τα οικονομικά δεδομένα, αλλά και για το ενδεχόμενο κοινής πλεύσης μιας και η συνεργασία Ομοσπονδίας και Κυβέρνησης είναι προαπαιτούμενο για να προχωρήσει η διοργάνωση του Προολυμπιακού. Μαζί φυσικά με την ικανοποίηση των οικονομικών απαιτήσεων της FIBA, που είναι και το βασικό "αγκάθι" για να υλοποιηθεί το σχέδιο της ΕΟΚ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ