NBA

Silver: "Θαυμάζω την ευφυΐα του Lebron"

Silver: "Θαυμάζω την ευφυΐα του Lebron"

Ο κομισάριος του NBA, Adam Silver πρόσθεσε το όνομά του στην λίστα των υποστηρικτών του LeBron James στη διαμάχη που έχει με τον Donald Trump.

Ο Adam Silver από τη Ν. Αφρική, όπου βρίσκεται για το ΝBA Αfrica Game , τοποθετήθηκε για την κόντρα του LeBron James με τον Donald Trump και πήρε το μέρος του "Βασιλιά".

"Ο LeBron είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών του ΝΒΑ κι ένας από τους πιο επιτυχημένους αθλητές", τόνισε αρχικά ο κομισάριος του NBA στην "USA Today Sports" κι εν συνεχεία παρατήρησε πως ο LeBron "έχει στείλει εκατοντάδες μαθητές σε κολέγια και μόλις έχτισε ένα σχολείο στο Akron, στο οποίο τα δίδακτρα, η διατροφή και η μετακίνηση είναι δωρεάν για τους μαθητές. Θαυμάζω την ευφυΐα και την επιχειρηματική του δράση και τρέφω τεράστιο σεβασμό και εκτίμηση για όσα κάνει για την κοινότητά του".

Θυμίζουμε πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ μέσω Twitter χαρακτήρισε με έμμεσο τρόπο χαζό τον LeBron James και με το με αφορμή το.. τιτίβισμά του Trump δημιουργήθηκε ένα κύμα υποστήριξης για τον φόργουορντ των Lakers, καθώς θέση για το ζήτημα πήραν μεταξύ άλλων οι Michael Jordan και Steph Curry .

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ