NBA

Επίθεση Trump σε LeBron μέσω twitter!

President Donald Trump departs from a campaign rally, Thursday, Aug. 2, 2018, in Wilkes-Barre, Pa. (AP Photo/Matt Rourke)
AP Photo/Matt Rourke AP PHOTO/MATT ROURKE

Ο Donald Trump πρόσθεσε ακόμα ένα επεισόδιο στην κόντρα του με τον LeBron, αποκαλώντας τον με έμμεσο τρόπο χαζό, ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε ότι προτιμάει τον Michael Jordan!

Η κόντρα του Donald Trump με τον LeBron James - αλλά και τους περισσότερους αφροαμερικανούς αθλητές - δεν πρόκειται ποτέ να τελειώσει. Προφανώς βέβαια αυτό δεν είναι κάτι που ενδιαφέρει τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος πρόσθεσε ακόμα ένα επεισόδιο στην κόντρα του με τον LeBron.

Με τον LeBron να έχει δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο CNN με αφορμή το σχολείο που έχτισε ότι " ο Trump χρησιμοποίησε τον αθλητισμό για να μας χωρίσει" και πως " δεν θα καθόμουν ποτέ στο ίδιο τραπέζι μαζί του για να μιλήσουμε", ο Trump θεώρησε σωστό να απαντήσει - με 4 ημέρες καθυστέρηση - μέσω twitter. Έγραψε λοιπόν:

" Ο LeBron μόλις παραχώρησε συνέντευξη στον πιο χαζό άνθρωπο της τηλεόρασης, τον Don Lemon. Αυτός έκανε τον LeBron να φανεί έξυπνος, κάτι που δεν είναι εύκολο να κάνεις. Μου αρέσει ο Mike!"

Επίθεση Trump σε LeBron μέσω twitter!

Για όποιον αναρωτιέται πού κολλάει το "Μου αρέσει ο Mike!" στο tweet του Πρόεδρου των ΗΠΑ, η απάντηση είναι η εξής: Κλείνοντας το post του θέλησε να δώσει έναν... μπασκετικό τόνο, δείχνοντας την προτίμησή του στον Michael Jordan από τον LeBron στην κουβέντα για τον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών.

Αυτό που μένει πλέον να δούμε είναι αν ο LeBron, ή κάποιος άλλος ΝΒΑερ, θα απαντήσει στον Trump, κάτι που με βάση το πρόσφατο παρελθόν μοιάζει εξαιρετικά πιθανό.

AP Photo/Matt Rourke

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ