NBA

Jordan εναντίον Trump

Jordan εναντίον Trump
AP PHOTO/CHUCK BURTON

O Michael Jordan πήρε θέση για την κόντρα που υπάρχει μεταξύ του Donald Trump και του LeBron James και φρόντισε να είναι ξεκάθαρος.

Ο Donald Trump έχει αρκετά... ανοιχτά μέτωπα κι ένα από αυτά αφορούν την κόντρα του με τον LeBron James. Στο σίριαλ της διαμάχης που υπάρχει ανάμεσα στους δύο άνδρες προστέθηκε ακόμα ένα επεισόδιο τα ξημερώματα το οποίο αποτέλεσε την αφορμή για να τοποθετηθεί και o Michael Jordan.

Ο νυν ιδιοκτήτης των Hornets μάλιστα φρόντισε να είναι ξεκάθαρος, καθώς με την δήλωσή του δεν κρύβει πως βρίσκεται στο πλευρό του LeBron James.

"Υποστηρίζω τον LeBron James. Κάνει υπέροχη δουλειά για την κοινότητά του", αναφέρει η δήλωση του θρυλικού "Air".

Θυμίζουμε πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει μία κόντρα με τους περισσότερους από τους Αφροαμερικανούς αθλητές και ο LeBron James δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο "Βασιλιάς" προ ημερών και με αφορμή το σχολείο που έχτισε η οικογένειά του στην γενέτειρά του αναφέρθηκε στον Trump λέγοντας στο CNN μεταξύ άλλων "ο Trump χρησιμοποίησε τον αθλητισμό για να μας χωρίσει" και πως "δεν θα καθόμουν ποτέ στο ίδιο τραπέζι μαζί του για να μιλήσουμε".

Ο Trump, ο οποίος έχει ανοιχτό μέτωπο και με το CNN, τέσσερις ημέρες μετά μέσω twitter ανέφερε: "Ο LeBron μόλις παραχώρησε συνέντευξη στον πιο χαζό άνθρωπο της τηλεόρασης, τον Don Lemon. Αυτός έκανε τον LeBron να φανεί έξυπνος, κάτι που δεν είναι εύκολο να κάνεις".

Ο Trump μάλιστα θέλησε να "πικάρει" τον LeBron γράφοντας πως "μου αρέσει ο Mike!" O Jordan, όμως, χρησιμοποίησε την... πάσα του προέδρου των ΗΠΑ για να εκφράσει την στήριξή του στον LeBron.

AP Photo/Chuck Burton

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ