NBA

"Βάφουν" τον ποταμό του Μιλγουόκι για χάρη των Μπακς!

"Βάφουν" τον ποταμό του Μιλγουόκι για χάρη των Μπακς!
AP PHOTO/MIKE ROEMER

Ο Δήμαρχος του Μιλγουόκι αποφάσισε να βάψει πράσινο τον ποταμό που διατρέχει την πόλη προς τιμήν των Μπακς, μία ημέρα πριν από την έναρξη των playoffs.

Για μερικές ημέρες όλο το Μιλγουόκι θα είναι καταπράσινο. Ακόμα και ο ποταμός του. Ο δήμαρχος Τομ Μπένετ αποφάσισε να... βάψει πράσινο τον ποταμό του Μιλγουόκι, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που θα γίνουν τις προσεχείς ημέρες, προκειμένου να μπει όλη την πόλη σε ρυθμούς playoffs.

Η βαφή του ποταμού είναι προγραμματισμένη να γίνει σήμερα το πρωί (12/4), σε συνεργασία του Δήμου με τους Μπακς και το κρατικό τμήμα φυσικών πόρων, μία τελετή που θα αρχίσει από την γέφυρα ΜακΚίνλι, κοντά στο Fiserv Forum, την έδρα των "ελαφιών". Ο ποταμός, μάλιστα, δεν θα είναι το μόνο μέρος της πόλης που θα βαφτεί στα πράσινα για χάρη των Μπακς.

Το τραμ του Μιλγουόκι, οι δρόμοι, πολλά κτίρια της πόλης θα γίνουν πράσινα τις επόμενες ημέρες και θα παραμείνουν έτσι κατά την διάρκεια των playoffs, όσο τουλάχιστον προχωρήσουν σε αυτά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του. Καταπώς φαίνεται, το τραγούδι "Let it fly" ήταν απλά η αρχή για την επιστροφή των Μπακς στο προσκήνιο του ΝΒΑ...

Photo credits: AP Photo/Mike Roemer

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ