NBA

Ο νέος "ύμνος" των Μπακς ενόψει playoffs λέγεται "Let It Fly"!

Ο νέος "ύμνος" των Μπακς ενόψει playoffs λέγεται "Let It Fly"!

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε πρώτο πλάνο οι Μπακς παρουσίασαν τον ύμνο τους ενόψει των playoffs με τίτλο "Let It Fly", που είναι μία παραλλαγή του "Light It Up" που τους συνόδευε πριν από 18 χρόνια!

Οι Μπακς ετοιμάζονται για τα playoffs, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Πίστονς στον πρώτο γύρο με πλεονέκτημα έδρας . Λίγες ημέρες λοιπόν πριν την έναρξη της postseason, φρόντισαν να παρουσιάσουν το νέο τους ύμνο, με τίτλο "Let It Fly" και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε πρώτο πλάνο!

Το νόημα του τραγουδιού, το οποίο είναι μία παραλλαγή του "Light It Up" που συνόδευε την ομάδα το 2001, είναι ξεκάθαρο, με το "Let It Fly" να αναφέρεται στην φετινή απόφαση των Μπακς να σουτάρουν συνεχώς τρίποντα για να ανοίξουν χώρους στον Γιάννη!

Κατά την διάρκεια του τραγουδιού γίνεται ξεχωριστή αναφορά στους σταρ της ομάδας με τα παρατσούκλια τους, οπότε ακούγεται τόσο το "Greek Freak" για τον Γιάννη, όσο και το "Money" για τον Κρις Μίντλετον, το "Splash Mountain" για τον Μπρουκ Λόπεζ, το "Bledshow" για τον Έρικ Μπλέντσο και το "President" για τον Μάλκολμ Μπρόγκντον!

Για τον Γιάννη μάλιστα ακούγεται κάποια στιγμή η φράση: " Ο Γιάννης πετάει ψηλά, κοίτα στον ουρανό, είναι πουλί, είναι αεροπλάνο"!

Δείτε και ακούστε τον νέο ύμνο των Μπακς, καθώς και τον... προηγούμενο (το Light It Up) που είχαν το 2001:



TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ