ΜΠΑΣΚΕΤ

Τζέι Αρ Σμιθ: "Το πλάνο στο Κλίβελαντ δεν είναι να κερδίζουμε αγώνες"

Τζέι Αρ Σμιθ: "Το πλάνο στο Κλίβελαντ δεν είναι να κερδίζουμε αγώνες"
AP PHOTO/JOHN RAOUX

Μετά τη νέα ήττα από τους Πίστονς ο Τζέι Αρ Σμιθ δεν δίστασε να πει ότι οι Καβαλίερς κάνουν από την αρχή της κανονικής περιόδου tanking.

Η λέξη "tanking" είναι κάτι σαν ταμπού για το ΝΒΑ . Όλοι ξέρουν ότι υφίσταται, αλλά ουδείς βγαίνει να το παραδεχτεί, τουλάχιστον γιατην ομάδα του. Ο Τζέι Αρ Σμιθ δεν ανήκει πάντως σε αυτήν την κατηγορία. Μετά την χθεσινή 13η ήττα της ομάδας του επί συνόλου 15 αγώνων ( στο Ντιτρόιτ ), ο σούτινγκ γκαρντ των Καβαλίερς είπε ξεκάθαρα ότι ο στόχος στο Κλίβελαντ δεν είναι φέτος οι νίκες.

" Δεν νομίζω ότι ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε αγώνες. Ο στόχος δεν είναι να βγούμε στο γήπεδο και να προσπαθήσουμε να πετύχουμε όσες νίκες παραπάνω γίνεται. Νομίζω ότι ο στόχος είναι να χάνουμε και να κερδίσουμε περισσότερες πιθανότητες για κάποιο lottery pick. Θεωρώ ότι αυτό ήταν ανέκαθεν το πλάνο", τόνισε στο Athletic ο 33χρονος άσος, ο οποίος έχει ζητήσει να γίνει ανταλλαγή εδώ και καιρό από τους Καβς.

" Δεν θέλω να με θυμούνται έτσι στο Κλίβελαντ. Δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο για τους ανθρώπους που βλέπω κάθε μέρα στο γήπεδο, τους φροντιστές ή το υπόλοιπο προσωπικό", πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο Σμιθ, δύο ημέρες πριν από την επιστροφή του ΛεΜπρόν Τζέιμς ως αντίπαλος στο Κλίβελαντ την Τετάρτη (21/11).

Photo credits: AP Photo/John Raoux

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ