NBA

Το παπούτσι του Τάκο Φολ σε σύγκριση με έναν οκτάχρονο!

Το παπούτσι του Τάκο Φολ σε σύγκριση με έναν οκτάχρονο!
AP Photo/Charles Krupa AP PHOTO/CHARLES KRUPA

Οι Μπόστον Σέλτικς ανάρτησαν στα social media μια φωτογραφία του παπουτσιού του Τάκο Φολ, θέλοντας να δείξουν πόσο μεγάλο είναι σε σύγκριση με ένα 8χρονο παιδί!

Ο Τάκο Φολ θα αποτελέσει μία από τις ατραξιόν του ΝΒΑ την επόμενη σεζόν. Ήδη συμβαίνει. Ο ρούκι υπέγραψε συμβόλαιο στους Σέλτικς αυτό το καλοκαίρι και παρότι δεν επιλέχθηκε στο Draft, απασχολεί τα media πιο συχνά από τους περισσότερους παίκτες που άκουσαν το όνομά τους το βράδυ της 20ής Ιουνίου. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το μέγεθός του.

Ο Φολ έχει ύψος 2,31μ. και μαζί με τον Μανούτε Μπολ και τον Γκεόργκε Μουρεσάν είναι οι ψηλότεροι παίκτες που έχουν παίξει ποτέ στο ΝΒΑ. Επίσης, έχει και το πιο μεγάλο νούμερο παπουτσιού που μπορεί να δει κανείς. Το παπούτσι του 23χρονου Σενεγαλέζου σέντερ είναι τόσο μεγάλο, που οι Σέλτικς αποφάσισαν να το... εκθέσουν στα χέρια ενός οκτάχρονου αγοριού, αναρτώντας την σχετική φωτογραφία στα social media.

Δυστυχώς, δεν θα έχουμε την ευκαιρία να τον δούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, μιας και προτίμησε να εστιάσει την προσοχή του στη νέα σεζόν και όχι στην εθνική ομάδα αυτό το καλοκαίρι.

Δείτε την ανάρτηση που έκαναν στο Twitter οι Μπόστον Σέλτικς:


Photo credits: AP Photo/Charles Krupa
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ