FIBA WORLD CUP

Παγκόσμιο Κύπελλο: Χωρίς Τάκο Φολ η Σενεγάλη

Παγκόσμιο Κύπελλο: Χωρίς Τάκο Φολ η Σενεγάλη
AP Photo/Charles Krupa AP PHOTO/CHARLES KRUPA

Ο Τάκο Φολ δεν θα ενισχύσει τελικά την Σενεγάλη στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, αφού θέλει να εστιάσει τις προσπάθειές του στο να κερδίσει ένα συμβόλαιο στους Σέλτικς.

Ο Τάκο Φολ βρέθηκε στην προεπιλογή της Σενεγάλης για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, αλλά τελικά δεν θα ενισχύσει την χώρα του στην διοργάνωση. Και ο λόγος δε μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρος: Θέλει να κυνηγήσει το όνειρό του ΝΒΑ.

Ο ύψους 2.31 μέτρων σέντερ έχει συμφωνήσει με τους Σέλτικς για μη εγγυημένο συμβόλαιο και θεωρεί ότι ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ της ομάδας είναι να μείνει στις ΗΠΑ προκειμένου να προπονηθεί μαζί τους.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως αρχικά είχε κυκλοφορήσει η πληροφορία ότι ο Φολ "κόπηκε" από την αποστολή της Σενεγάλης, πριν διευκρινιστεί ότι ήταν μία κοινή απόφαση. Όσο για τον λόγο που ο Φολ ταξίδεψε μέχρι τη Σενεγάλη για να πει ότι δεν θα κατέβει στο Παγκόσμιο Κύπελλο; Είχε να πάει στην χώρα του από 7 χρονών και θεώρησε ότι ήταν μία καλή ευκαιρία να επιστρέψει στην Σενεγάλη.

Η Σενεγάλη βρίσκεται στον 8ο Όμιλο, μαζί με την Λιθουανία, την Αυστραλία και τον Καναδά.

AP Photo/Charles Krupa

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ