NBA

Οι Σέλτικς συμφώνησαν με τον "γίγαντα" Τάκο Φολ

Οι Σέλτικς συμφώνησαν με τον "γίγαντα" Τάκο Φολ
AP Photo/Michael Wyke AP PHOTO/MICHAEL WYKE

Ο ύψους 2.31 μέτρων Τάκο Φολ κατάφερε χάρη στις εμφανίσεις του στο Σάμερ Λιγκ του Λας Βέγκας να κερδίσει ένα μη εγγυημένο συμβόλαιο με τους Σέλτικς.

Ο Τάκο Φολ (24 χρονών, 2.31 μέτρα) είναι ένας παίκτης που τραβάει αμέσως τα βλέμματα λόγω του ύψους του. Τώρα θα προσπαθήσει με όπλο το ύψος του και το ταλέντο του να κερδίσει ένα συμβόλαιο στους Σέλτικς.

Όπως ανακοίνωσε η Βοστώνη, πρόσφερε στον θηριώδη σέντερ Exhibit 10 συμβόλαιο. Τι είναι όμως αυτό; Σε απλά ελληνικά, πρόκειται για ένα μη εγγυημένο συμβόλαιο, από το οποίο ο Φολ μπορεί να εισπράξει από 5.000 έως 50.000 δολάρια, ανάλογα με το πόσο καιρό θα μείνει στην ομάδα. Αν πείσει τους Σέλτικς να τον κρατήσουν, τότε το συμβόλαιό του θα γίνει αργότερα two-way συμβόλαιο. Αν τελικά "κοπεί", οι Σέλτικς του δίνουν την επιλογή να αγωνιστεί στην θυγατρική τους ομάδας στην G-League, όπου αν μείνει για 60 μέρες θα εισπράξει συνολικά 50.000 δολάρια.

Όπως γίνεται σαφές, ο Φολ έχει πολύ δρόμο μπροστά του και αυτός ο δρόμος γίνεται ακόμα πιο δύσκολος όταν λαμβάνει κανείς υπόψη ότι κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να προσφέρει μέχρι δύο two-way συμβόλαια, τα οποία οι "Κέλτες" τα έχουν ήδη προσφέρει στους Τρεμόντ Γουότερς και Μαξ Στρους, την απόκτηση των οποίων ανακοίνωσαν μαζί με την συμφωνία για τον Φολ. Παράλληλα, οι Σέλτικς - οι οποίοι έχουν ακόμα μία θέση ανοιχτή στο ρόστερ - ανακοίνωσαν ότι έχουν προσφέρει μερικώς εγγυημένο συμβόλαιο στον Τζαβόντε Γκριν, ο οποίος βρισκόταν στην λίστα του Sport24.gr με τους 100 μπασκετμπολίστες που έλαμψαν στην Ευρώπη την σεζόν 2018/19.

AP Photo/Michael Wyke

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ