Το ΝΒΑ κοροϊδεύει τον κορονοϊό, κανένα κρούσμα στο Ορλάντο

Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Συνεχίζει χωρίς κρούσματα το project "φούσκα" του ΝΒΑ στο Ορλάντο, με τη Λίγκα να ανακοινώνει ότι όλα τα τεστ της τελευταίας εβδομάδας ήταν αρνητικά στον κορονοϊό.

Ο Άνταμ Σίλβερ έχασε για αρκετούς μήνες τον ύπνο του, μέχρι να ολοκληρωθεί το project με τη "φούσκα" στο Ορλάντο. Τώρα, με την κανονική περίοδο να έχει ολοκληρωθεί και τον πρώτο γύρο των playoffs να "τρέχει", ο Κομισάριος του ΝΒΑ σίγουρα θα αισθάνεται περήφανος για τη δουλειά εκείνου και των συνεργατών του, αλλά και για τη σοβαρότητα που έχουν δείξει οι ομάδες και οι αθλητές που ταξίδεψαν στη Φλόριντα και κλείστηκαν στις εγκαταστάσεις της Disney World.

Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της Λίγκας, στους ελέγχους που υποβλήθηκαν 341 παίκτες από τις 12 Αυγούστου κι έπειτα, δεν βρέθηκε ούτε ένα θετικό κρούσμα κορονοϊού. Για την ακρίβεια, δεν έχει προσβληθεί κανείς από τη μέρα που έφτασαν οι πρώτες αποστολές, στις αρχές Ιουλίου έως και σήμερα, με τον Σίλβερ να χαμογελά και να δίνει το παράδειγμα σε όλο τον κόσμο για το πως ένα οργανωμένο πρωτάθλημα μπορεί να διεξαχθεί κάτω ακόμη και από αυτές τις ακραίες συνθήκες/συγκυρίες.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.