NBA

Σπερς: Ο Πόποβιτς υπογράφει τριετές συμβόλαιο

San Antonio Spurs head coach Gregg Popovich directs his players during the first half of an NBA basketball game against the Indiana Pacers, Wednesday, Oct. 24, 2018, in San Antonio. (AP Photo/Eric Gay)
AP Photo/Eric Gay AP PHOTO/ERIC GAY

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς δεν το κουνάει από το Σαν Αντόνιο, καθώς αναμένεται να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τους Σπερς και να παραμείνει ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στο NBA.

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς, όπως άφησε να εννοηθεί και ο ίδιος, θα παραμείνει στο "τιμόνι" των Σπερς και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του ESPN, Έιντριαν Βοϊναρόφσκι θα υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τα "Σπιρούνια".

Ο 70χρονος προπονητής σύμφωνα με τον κορυφαίο ρεπόρτερ του μαγικού κόσμου θα υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τους Σπερς και θα παραμείνει ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής του καλύτερου πρωταθλήματος του κόσμου.

Η τριετής συμφωνία των δύο πλευρών μάλιστα δεν θα επηρεάσει το... δικαίωμα που έχει αποκτήσει ο Γκρέγκ Πόποβιτς να αποφασίζει για το μέλλον του μετά το τέλος κάθε σεζόν.

Ο Πόποβιτς κρατά το "τιμόνι" των Σπερς από το 1996, έχει κατακτήσει πέντε δαχτυλίδια (1999, 2003, 2005, 2007, 2014) κι έχει ρεκόρ 1245 νίκες και 575 ήττες, ενώ θα καθοδηγήσει και την εθνική ομάδα των ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Κίνα (31/8 -15/9).

AP Photo/Eric Gay

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ