NBA

Δεν το βάζει κάτω ο Γκρεγκ Πόποβιτς

Δεν το βάζει κάτω ο Γκρεγκ Πόποβιτς
AP PHOTO/MATT SLOCUM

Ετοιμος για την 24η σεζόν του στον πάγκο των Σπερς είναι ο Γκρεγκ Πόποβιτς, που δεν σκέφτεται τη σύνταξη. "Θα τα πούμε το φθινόπωρο" ήταν η ατάκα του στους δημοσιογράφους.

Προπονητής των Σπερς θα συνεχίσει να είναι ο Γκρεγκ Πόποβιτς, που αποχαιρέτησε το βράδυ της Δευτέρας (29/4) τους δημοσιογράφους μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από τους Ντένβερ Νάγγετς. Ο 70χρονος τεχνικός θα καθοδηγήσει την Team USA στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας και στη συνέχεια θα επιστρέψει στο Σαν Αντόνιο, απόφαση που δεν ανακοίνωσε, αλλά άφησε να εννοηθεί πως έχει πάρει.

" Καλά τα είπαμε, θα κάνουμε περισσότερη πλάκα το φθινόπωρο" ήταν η ατάκα του Πόποβιτς στους δημοσιογράφους στο φινάλε της 23ης σεζόν του στον πάγκο των Σπερς. Ο "Ποπ" είχε δηλώσει πως θα αποσυρθεί από τη δράση όταν οι Ντάνκαν - Τζινόμπιλι - Πάρκερ αποχωρήσουν από τα παρκέ και την ομάδα του, ωστόσο δεν το βάζει κάτω και μάλλον έχει ήδη κάνει τα πρώτα του σχέδια για την περίοδο 2019/20.

Στα 23 χρόνια που βρίσκεται στους Σπερς, ο Πόποβιτς έχει ρεκόρ 1245 νικών και 575 ηττών (ποσοστό επιτυχίας 68.4%) και έχει κατακτήσει πέντε φορές το πρωτάθλημα: το 1999, το 2003, το 2005, το 2007 και το 2014.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ