NBA

Σακίλ Ο' Νιλ: "Ο Ντάριλ Μόρι είχε δίκιο"

Σακίλ Ο' Νιλ: "Ο Ντάριλ Μόρι είχε δίκιο"

Στο πλευρό του Ντάριλ Μόρι τάχθηκε ο Σακίλ Ο' Νιλ, που δήλωσε ότι ο GM των Χιούστον Ρόκετς είχε κάθε δικαίωμα να πει δημόσια τη γνώμη του. "Στην Αμερική έχουμε ελευθερία του λόγου" είπε (VIDEO).

Στη δίνη του κυκλώνα αποφάσισε να ρίξει τον εαυτό του ο Σακίλ Ο' Νιλ, που δήλωσε δημόσια την υποστήριξή του στον Ντάριλ Μόρι. Οι σχέσεις του ΝΒΑ με την Κίνα βρίσκονται στο χειρότερο σημείο όλων των εποχών, οι αγώνες της πρεμιέρας δεν μεταδόθηκαν στη χώρα , όμως ο "Ντίζελ" ήταν ξεκάθαρος όταν κλήθηκε να μιλήσει για όσα έγιναν τις τελευταίες εβδομάδες, από το tweet του GM των Χιούστον Ρόκετς κι έπειτα .

" Εμείς οι Αμερικανοί έχουμε σημαντικές δουλειές στην Κίνα. Ξέρουν και κατανοούν τις αξίες μας, το ίδιο κάνουμε κι εμείς με τις δικές τους αξίες. Μία από τις σημαντικότερες αξίες στην Αμερική, είναι ο ελεύθερος λόγος. Μας επιτρέπεται να λέμε αυτό που θέλουμε και μας επιτρέπεται να αναφερθούμε σε αδικίες. Ο Ντάριλ Μόρι είχε δίκιο. Όταν βλέπεις κάτι στραβό στον κόσμο, πρέπει να έχεις το δικαίωμα να το τονίσεις" ήταν τα λόγια του Σακ, που εκτός από παλαίμαχος μπασκετμπολίστας είναι και ένας εξαιρετικός επιχειρηματίας.

Η αντίδραση του Ο' Νιλ ήρθε λίγες μέρες μετά από τα δημοσιεύματα κρατικών ΜΜΕ της Κίνας, που έλεγαν ότι η κυβέρνηση της χώρας θέλει να "τιμωρήσει" τον Άνταμ Σίλβερ για την υποστηρικτική του στάση στον Μόρι. Φαίνεται πως η Λίγκα έχει αρχίσει να σκληραίνει την στάση της, με τις δηλώσεις του Σακ να αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ