NBA

ΝΒΑ: Η κρατική τηλεόραση στην Κίνα δεν έδειξε τους αγώνες

ΝΒΑ: Η κρατική τηλεόραση στην Κίνα δεν έδειξε τους αγώνες
AP Photo/Marcio Jose Sanchez AP PHOTO/MARCIO JOSE SANCHEZ

Η κρατική τηλεόραση της Κίνας συνέχισε το μποϊκοτάζ στο ΝΒΑ, αφού δεν έδειξε τους δύο αγώνες της πρεμιέρας. Μόνο το Κλίπερς-Λέικερς έδειξε το κινεζικό κανάλι που συνεργάζεται με το ΝΒΑ.

Το μποϊκοτάζ της Κίνας προς το ΝΒΑ με αφορμή το tweet του Ντάριλ Μόρεϊ για το Χονγκ Κονγκ συνεχίζεται. Όπως έγινε γνωστό από τα αμερικανικά ΜΜΕ, η κρατική τηλεόραση της Κίνας αποφάσισε να μην δείξει τους δύο αγώνες της πρεμιέρας της σεζόν (Ράπτορς - Πέλικανς και Κλίπερς - Λέικερς).

Η συγκεκριμένη κίνηση έρχεται ως συνέχεια της επιλογής του κρατικού καναλιού της Κίνας να μην δείξει κανέναν αγώνα της preseason από την στιγμή που έγινε το περίφημο tweet του Μόρεϊ.

Από την άλλη πλευρά, το δίκτυο "Tencent", το οποίο είναι επίσημος συνεργάτης του ΝΒΑ στην Κίνα, αποφάσισε να μην δείξει τον αγώνα των Ράπτορς με τους Πέλικανς αν και το είχε στο αρχικό το πρόγραμμα, επιλέγοντας να δείξει μόνο τον αγώνα των Κλίπερς με τους Λέικερς.

Είναι σαφές ότι το κλίμα παραμένει ψυχρό ανάμεσα στην Κίνα και το ΝΒΑ και όλοι περιμένουν να δουν τι θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα.

AP Photo/Marcio Jose Sanchez

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ