ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι Ουόριορς τρολάρουν την Φέργκι και τον πρώην άντρα της... χορεύοντας!

Οι Ουόριορς τρολάρουν την Φέργκι και τον πρώην άντρα της... χορεύοντας!

Οι παίκτες των Ουόριορς έδωσαν... σόου στα αποδυτήρια μετά τη νίκη τους επί των Νικς, χορεύοντας ένα... ρεμίξ της εκτέλεσης του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ από την Φέργκι. Και είχαν λόγο για αυτό.

Οι Ουόριορς πήραν το τρολάρισμα σε άλλο επίπεδο! Ο Στέφεν Κάρι, ο Κέβιν Ντουράντ, ο Ντρέιμοντ Γκριν και αρκετοί ακόμα συμπαίκτες τους πρόσφεραν στον κόσμο ένα πολύ ενδιαφέρον VIDEO, όπου τρόλαραν την γνωστή τραγουδίστρια Φέργκι, επειδή ο πρώην άντρας της, ο ηθοποιός Τζος Ντουχάμελ (έχει παίξει μεταξύ άλλων στο Τρανσφόμερς) έκανε κάποια σχόλια για τον Ντρέιμοντ Γκριν! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Πριν από 8 μήνες, τον Φλεβάρη του 2018, η Φέργκι τραγούδησε τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ στο All Star Game του ΝΒΑ. Η εκτέλεσή της όμως ήταν επιεικώς... χάλια , με την κάμερα να πιάνει τους παίκτες των δύο ομάδων - μεταξύ των οποίων και τον Γκριν - να γελάνε. Βασικά, επειδή η εικόνα μιλάει καλύτερα, ιδού η εκτέλεση της γνωστής τραγουδίστριας και οι αντιδράσεις, για όποιον δεν θυμάται τι έγινε:

Η Φέργκι απολογήθηκε την επόμενη μέρα και το θέμα έληξε εκεί . Σχεδόν 8 μήνες αργότερα, όμως, ο Ντουχάμελ αποφάσισε σε μία συνέντευξη που έδωσε να το θυμηθεί, λέγοντας πως " αυτό που με εκνεύρισε ήταν ότι την τρόλαρε ο κόσμος. Περισσότερο νευρίασα με τον Ντρέιμοντ Γκριν, ο οποίος πιστεύω ότι της όφειλε μία συγνώμη. Νομίζω ότι ήταν μ...κας. Αν ήταν αληθινός άνδρας θα την είχε πάρει τηλέφωνο και θα έλεγε συγνώμη. Αυτό θα έκανε ένας αληθινός άνδρας κατά την άποψή μου".

Το θέμα ξαναπήρε έκταση. Ο Γκριν επέλεξε να μην απαντήσει. Μέχρι τα χαράματα ώρα Ελλάδος βασικά, όπου μετά το τέλος του αγώνα με τους Νικς ( νίκη με 128-100 ) αυτος και οι συμπαίκτες του ανέβασαν ένα VIDEO που έγινε αμέσως Viral. Ο λόγος; Χόρευαν υπό τους ήχους ενός... ρεμίξ της εκτέλεσης του εθνικού ύμνου της γνωστής τραγουδίστριας! Δεν χρειάζονται όμως περισσότερα λόγια. Απλώς δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ