ΜΠΑΣΚΕΤ

Σόου Ντουράντ κόντρα στους Νικς στη Νέα Υόρκη!

Golden State Warriors forward Kevin Durant (35) celebrates scoring a goal with guard Andre Iguodala (9) and forward Draymond Green (23) during the second half of an NBA basketball game against the New York Knicks, Friday, Oct. 26, 2018, at Madison Square Garden in New York. The Warriors won 128-100. (AP Photo/Mary Altaffer)
AP Photo/Mary Altaffer AP PHOTO/MARY ALTAFFER

Με τον Κέβιν Ντουράντ να κάνει... όργια στην τέταρτη περίοδο, οι Ουόριορς σημείωσαν 47 πόντους στην 4η περίοδο κόντρα στους Νικς και πήραν τη νίκη με 128-100, μετατρέποντας ένα ντέρμπι σε περίπατο!

Ο Κέβιν Ντουράντ ξέρει ότι οι Νικς θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους το καλοκαίρι για να τον αποκτήσουν. Φρόντισε λοιπόν στη μοναδική φετινή του επίσκεψη στο "Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν" να δείξει στους φίλους της Νέας Υόρκης γιατί η ομάδα τους τον έχει βάλει στο... στόχαστρο, οδηγώντας τους Ουόριορς στη νίκη με 128-100, σημειώνοντας 25 πόντους στην τέταρτη περίοδο, 9 περισσότερους από ότι όλοι οι Νικς στο ίδιο διάστημα!

Τελικά ο Ντουράντ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 41 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ, στη - με διαφορά - καλύτερη φετινή του εμφάνιση, σε ένα πραγματικό σόου. Από κοντά τον ακολούθησε και ο "καυτός" Στέφεν Κάρι με 29 πόντους και 6/11 τρίποντα, με τον Ντρέιμοντ Γκριν να προσθέτει 18 πόντους, 4 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Για τους Νικς, που το τελικό σκορ τους αδικεί, αφού για τρία δωδεκάλεπτα ήταν μέσα στο παιχνίδι, ο Τιμ Χάρνταγουεϊ είχε 24 πόντους, ο Φρανκ Εντιλικίνα 17 πόντους και ο Τρέι Μπερκ 15 πόντους.

Όσον αφορά το παιχνίδι, αυτό ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι για 42 λεπτά, με τους Νικς να κλείνουν την τρίτη περίοδο προηγούμενοι με 84-81 και να ξεφεύγουν με 87-81 στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου. Όσο περνούσε η ώρα ωστόσο ο Ντουράντ... ζεσταινόταν, οδηγώντας έτσι κάποια στιγμή το Γκόλντεν Στέιτ σε ένα απίστευτο επιμέρους σκορ 30-4 στα τελευταία 6 λεπτά του αγώνα (!) και συνολικά 47 πόντους στην τέταρτη περίοδο, μετατρέποντας το "εύθραυστο" 98-96 των πρωταθλητών σε 128-100 στο τέλος του παιχνιδιού.

Το boxscore της αναμέτρησης (Πηγή ESPN)

Σόου Ντουράντ κόντρα στους Νικς στη Νέα Υόρκη!
Σόου Ντουράντ κόντρα στους Νικς στη Νέα Υόρκη!

AP Photo/Mary Altaffer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ