ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Τζέιλεν Σμιθ για το επεισόδιο Νάναλι - Λαζάρεβιτς: "Απλώς υπερασπίστηκε τον εαυτό του, θα καταθέσω στην αστυνομία"

Τζέιλεν Σμιθ για το επεισόδιο Νάναλι - Λαζάρεβιτς: "Απλώς υπερασπίστηκε τον εαυτό του, θα καταθέσω στην αστυνομία"
PRINTSCREEN

Ο Τζαλίν Σμιθ δήλωσε ότι κλήθηκε ως μάρτυρας για το επεισόδιο του Τζέιμς Νάναλι με τον Στέφαν Λαζάρεβιτς, αφού όλα έγιναν μπροστά στα μάτια του, τονίζοντας ότι ο συμπαίκτης του απλώς προστάτευσε τον εαυτό του και δεν επιτέθηκε αναίτια στον Σέρβο.

Οι τελικοί της ABA League ολοκληρώθηκαν με τον Ερυθρό Αστέρα να "σκουπίζει" την Παρτίζαν. Η υπόθεση της επίθεσης του Τζέιμς Νάναλι στον Στέφαν Λαζάρεβιτς όμως παραμένει ανοιχτή, με τον Τζαλίν Σμιθ να είναι ένας από αυτούς που θα κληθούν να βοηθήσουν την αστυνομία να μαθευτούν όσα έγιναν.

Ο γκαρντ της Παρτίζαν αποκάλυψε σε δηλώσεις του στην "mozzartsport" ότι κλήθηκε να καταθέσει, αφού ήταν ο μοναδικός μάρτυρας. "Είναι δύσκολο. Ήμουν εκεί σε όλο αυτό. Πιθανότατα είχαν πλεονέκτημα (σ.σ ο Ερυθρός Αστέρας). Ένας τύπος που δεν έπαιζε (σ.σ ο Λαζάρεβιτς) προκάλεσε τον Τζέιμς και αυτός απλώς υπερασπίστηκε τον εαυτό του. Ήμουν εκεί" δήλωσε αρχικά ο Σμιθ, πριν γίνει πιο αναλυτικός:

"Ο τύπος εμφανίστηκε και ήθελε να κάνει κάτι. Ο Τζέιμς υπερασπίστηκε τον εαυτό του. Αν ρωτήσεις τον οποιοδήποτε, θα σου πει ότι αν συνέβαινε σε αυτόν θα είχε ακριβώς την ίδια αντίδραση. Θα υπερασπιζόταν τον εαυτό του για να μην τον πνίξει αυτός που ήταν μπροστά του".

Κλείνοντας, ο Σμιθ έδειξε το έγγραφο της αστυνομίας που κρατούσε και έδειχνε ότι κλήθηκε να καταθέσει, λέγοντας: "Βλέπετε το χαρτί της αστυνομίας. Πρέπει να πάω το πρωί να καταθέσω, ήμουν ο μόνος που είδε τα πάντα. Ήξερα ότι θα με καλέσουν. Δεν ξέρω αν το γνώριζε αυτό η αστυνομία.

Είδα και εγώ το VIDEO που κυκλοφόρησε, αλλά ό,τι είδα εγώ δεν το έπιασε η κάμερα. Δεν ξέρω τι έγινε και δεν εμφανίστηκε. Ελπίζω όταν πάω να δω όλο το επεισόδιο. Εγώ θα πω την δική μου πλευρά".

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του Σμιθ:

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ ABA LEAGUE ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ