NBA

Ο Ντουράντ και ο Ιρβινγκ "ψήνουν" τους Νετς να πάρουν τον Άντονι

Ο Ντουράντ και ο Ιρβινγκ "ψήνουν" τους Νετς να πάρουν τον Άντονι
AP Photo/Butch Dill AP PHOTO/BUTCH DILL

Οι Νετς έχουν μια θέση κενή μετά την τιμωρία του Γουίλσον Τσάντλερ και οι Ντουράντ, Ιρβινγκ προσπαθούν να τους πείσουν να πάρουν τον Καρμέλο Άντονι.

Εάν ο Καρμέλο Αντονι επιστρέψει τη νέα σεζόν στο ΝΒΑ , ενδεχομένως να το οφείλει και σε δύο αντιπάλους του όλα αυτά τα χρόνια στα γήπεδα: τον Κέβιν Ντουράντ και τον Καϊρί Ιρβινγκ. Κι αυτό διότι σύμφωνα με το Athletic, οι δύο σούπερ σταρ προσπαθούν να πείσουν τους Νετς να προσφέρουν συμβόλαιο στον "Melo".

Αυτό δεν μοιάζει με κακό σενάριο για το Μπρούκλιν, το οποίο θα αναγκαστεί να παίξει στους πρώτους 25 αγώνες της κανονικής περιόδου χωρίς τον Γουίλσον Τσάντλερ, ο οποίος τιμωρήθηκε από το ΝΒΑ με αποκλεισμό λόγω χρήσης απαγορευμένων ουσιών.

Ο Άντονι έπαιξε μόνο σε 10 αγώνες την προηγούμενη χρονιά στο Χιούστον, πριν αποδεσμευτεί το Νοέμβριο. Έκτοτε δεν βρήκε άλλη ομάδα στο ΝΒΑ. Κατά την διάρκεια της off season υπήρξαν φήμες περί ενδιαφέροντος από τους Νικς και τους Λέικερς, καμία περίπτωση όμως δεν προχώρησε.

Η τελευταία φορά που ο "Μέλο" έπαιξε στο ΝΒΑ ήταν στις 8 Νοεμβρίου 2018. Την σεζόν 2018/19 είχε 13,4 πόντους και 5,4 ριμπάουντ σε 29,4 λεπτά κατά μέσο όρο με τους Ρόκετς, μακράν τα χειρότερα νούμερα της 16ετούς καριέρας του στο ΝΒΑ.

Photo credits: AP Photo/Butch Dill

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ