NBA

Γουίλσον Τσάντλερ: Η απολογία του για τη χρήση αναβολικών

Γουίλσον Τσάντλερ: Η απολογία του για τη χρήση αναβολικών
AP Photo/David Dermer AP PHOTO/DAVID DERMER

Ο Γουίλσον Τσάντλερ απολογήθηκε δημοσίως για τη χρήση αναβολικών που έκανε, με συνέπεια να αποβληθεί για 25 αγώνες από το ΝΒΑ.

Ο Γουίλσον Τσάντλερ πιάστηκε να έχει κάνει χρήση αναβολικών (Ipamorelin) και η "καμπάνια" έπεσε βαριά από το ΝΒΑ . Ο 32χρονος σμολ φόργουορντ των Νετς τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τους πρώτους 25 αγώνες της σεζόν 2019/20, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός γηπέδων για μεγάλο χρονικό διάστημα.

" Κατά την διάρκεια της αποθεραπείας μου από τον τραυματισμό, και πριν υπογράψω στους Νετς, μου συνταγογραφήθηκε μία θεραπεία που περιελάμβανε μικρές δόσεις μιας ουσίας που πρόσφατα πρόσθεσε το ΝΒΑ στη λίστα των απαγορευμένων. Δεν συνειδητοποίησα ότι αυτή η ουσία είχε απαγορευτεί, ούτε εγώ, ούτε ο γιατρός", είπε ο Τσάντλερ στην δημόσια απολογία του.

" Αποδέχομαι την ευθύνη και απολογούμαι στους συμπαίκτες μου στους Νετς, στους προπονητές, στην διοίκηση και τους φιλάθλους για το λάθος μου. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, προκειμένου να προετοιμαστώ για τη νέα σεζόν", συμπλήρωσε ο Τσάντλερ, ο οποίος είχε πέρυσι 6,0 πόντους και 4,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στους 76ερς και στους Κλίπερς.

Η τιμωρία θα κοστίσει στον Τσάντλερ 582.898 δολάρια συνολικά (23.316 ανά αγώνα) σύμφωνα με το ESPN. Οι Νετς θα έχουν την δυνατότητα να προσθέσουν άλλον έναν παίκτη στο ρόστερ τους για το χρονικό διάστημα που θα απουσιάσει ο Τσάντλερ από τους αγώνες.

Photo credits: AP Photo/David Dermer

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ