NBA

Ο'Νιλ για Ντόντσιτς: "Τα χω ξαναδεί αυτά, χαλαρώστε λίγο"

Ο'Νιλ για Ντόντσιτς: "Τα χω ξαναδεί αυτά, χαλαρώστε λίγο"

Το ΝΒΑ παραληρεί για χάρη του Λούκα Ντόντσιτς, όχι όμως κι ο Σακίλ Ο'Νιλ ο οποίος εξήγησε πως "τα έχω ξαναδεί αυτά (που έκανε), χαλαρώστε λίγο".

Ο Λούκα Ντόντσιτς έκανε μία από τις σπουδαιότερες εμφανίσεις που έχουμε δει ποτέ στο ΝΒΑ, στη νίκη των Ντάλας Μάβερικς επί των Λος Άντζελες Κλίπερς. Έγινε ο νεότερος στην ιστορία των NBA Playoffs που πετυχαίνει buzzer beater κι ο τρίτος που τελειώνει αγώνα με 40+ πόντων, 15+ ριμπάουντ και 10+ ασίστ (μετά τους Όσκαρ Ρόμπερτσον και Τσαρλς Μπάρκλεϊ).

Πρώην και νυν παίκτες του ΝΒΑ σχολίασαν τα κατορθώματά του στο Twitter, υπήρχε όμως κι ένας που παρουσιάστηκε πολύ μετριοπαθής. Ο λόγος για τον Σακίλ Ο'Νιλ.

" Είναι σπουδαίος, αλλά το έχω ξαναδεί αυτό στο παρελθόν" ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Σακίλ Ο'Νιλ στην εκπομπή του TNT, που ακολούθησε το πέρας των αγώνων της χθεσινής βραδιάς. Κι αν ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ απόρησε με αυτό που άκουσε, εκείνος πήγε ένα βήμα παραπέρα και επιχειρηματολόγησε για όσα είπε.

" Είναι ωραίος, μπορεί να παίξει. Είναι όμως ο καλύτερος γκαρντ στο ΝΒΑ; Ποιον προτιμάς; Τον Τζέιμς Χάρντεν ή αυτόν; Τον Ντέιμιαν Λίλαρντ ή αυτόν; Αυτό είναι το επιχείρημά μου. Όλα αυτά τα έχω ξαναδεί από τον Στεφ Κάρι και τον Τζέιμς Χάρντεν, τα είδα πριν μια βδομάδα πάλι από τον Ντέιμιαν Λίλαρντ. Χαλαρώστε λίγο. Αυτό λέω μόνο" κατέληξε ο Σακ Ο'Νιλ, που πήγε κόντρα στο ρεύμα της χθεσινής βραδιάς.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ