NBA

Λούκα Ντόντσιτς: Το ΝΒΑ τρελάθηκε στο Twitter με το buzzer beater

Luka Doncic of the Dallas Mavericks celebrates his game-winning three-point basket against the Los Angeles Clippers during overtime of Game 4 of an NBA basketball first-round playoff series, Sunday, Aug. 23, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kevin C. Cox/Pool Photo via AP)
Luka Doncic of the Dallas Mavericks celebrates his game-winning three-point basket against the Los Angeles Clippers during overtime of Game 4 of an NBA basketball first-round playoff series, Sunday, Aug. 23, 2020, in Lake Buena Vista, Fla. (Kevin C. Cox/Pool Photo via AP) AP

Όλο το ΝΒΑ κινείται στους ρυθμούς του Λούκα Ντόντσιτς, με πολλούς παίκτες να αποθεώνουν τον 21χρονο γκαρντ στο Twitter για το buzzer beater που σημείωσε απέναντι στους Λος Άντζελες Κλίπερς.

Η τρομερή εμφάνιση και το buzzer beater που πέτυχε ο Λούκα Ντόντσιτς απέναντι στους Λος Άντζελες Κλίπερς ήταν το θέμα που κέντρισε το ενδιαφέρον όλων στο ΝΒΑ. Περισσότερο κι από τους 51 πόντους του Ντόνοβαν Μίτσελ, περισσότερο κι από την σκούπα που πήραν οι Τορόντο Ράπτορς και οι Μπόστον Σέλτικς.

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς, ο Τζα Μοράντ, ο Στεφ Κάρι και τα υπόλοιπα αστέρια του ΝΒΑ υποκλίθηκαν στον 21χρονο γκαρντ των Ντάλας Μάβερικς, ο οποίος μέσα σε μία διετία έχει "υποχρεώσει" άπαντες να τον αντιμετωπίζουν ως ίσο προς ίσο.

"Bang Bang" και μάλιστα με τη... φωνή του Μάικ Μπριν πόσταρε ο "Βασιλιάς" ΛεΜπρον, ενώ ο ρούκι Τζα Μοράντ έγραψε "Κρύος Λούκα" για την εκτέλεση του Σλοβένου. "Βήμα πίσω για την ελευθερία" έγραψε ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ για το step back του Ντόντσιτς που είναι σημείο αναφοράς στο παιχνίδι του. Ο Κέβιν Λοβ τον χαρακτήρισε "σούπερ σταρ", ενώ ο Ζακ ΛαΒιν είχε ένα αρκετά... πικάντικο σχόλιο για τον εκπληκτικό γκαρντ των Μάβερικς.

Δείτε πώς αντέδρασαν οι αστέρες του ΝΒΑ στο Twitter μετά το buzzer beater:























TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ