NBA

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς βρήκε... καλώδιο φορτιστή στον αγωνιστικό χώρο!

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς βρήκε... καλώδιο φορτιστή στον αγωνιστικό χώρο!
AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Η ιστορική βραδιά του ΛεΜπρόν Τζέιμς ήταν γεμάτη και από ευτράπελα, με αποκορύφωμα το... καλώδιο φορτιστή που βρήκε στο γήπεδο ο "Βασιλιάς" (VIDEOS)

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έγραψε ιστορία τα ξημερώματα της Πέμπτης (7/3) στο Staples Center . Όπως θα έχετε ήδη διαβάσει, ο "Βασιλιάς" ξεπέρασε τον Μάικλ Τζόρνταν σε πόντους στην κανονική περίοδο και είναι πλέον τέταρτος στην ιστορία του ΝΒΑ, πίσω μόνο από τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, τον Καρλ Μαλόουν και τον Κόμπι Μπράιαντ.

Η βραδιά στο Λος Άντζελες δεν περιείχε μόνο ρεκόρ και συγκινησιακή φόρτιση για τον "Βασιλιά". Ήταν επίσης γεμάτη και από ευτράπελα, με πρωταγωνιστή τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Όπως για παράδειγμα το... καλώδιο φορτιστή που βρήκε σε ανύποπτη στιγμή κατά την διάρκεια της αναμέτρησης μέσα στον αγωνιστικό χώρο!

Ο Τζέιμς έσκυψε, το μάζεψε, έκανε ένα νεύμα στους διαιτητές και τελικά το άφησε στην άκρη, για να συνεχίσει την δουλειά του.

Ιδού και το video:

Πολλή ώρα αργότερα ο Τζέιμς έκανε και την γκάφα του αγώνα. Όπως έπραξε και στο προχθεσινό ντέρμπι με τους Κλίπερς, σε μία φάση προς το τέλος του αγώνα άφησε την μπάλα μετά την επαναφορά να κυλήσει μέχρι την άλλη πλευρά του γηπέδου. Μόνο που αυτή την φορά ο Πολ Μίλσαπ αντέδρασε καλύτερα απ' ότι ο Μοντρέζ Χάρελ πριν από δύο βράδια. Πήγε να του κλέψει την μπάλα, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και αν βγει εκτός αγωνιστικού χώρου. Για το Ντένβερ.

Δείτε την γκάφα του "Βασιλιά":

Επίσης, υπήρξε και κάτι άλλο που δεν πέρασε απαρατήρητο λίγο πριν από τη λήξη του αγώνα, και με τους Λέικερς να έχουν χάσει με μεγάλη διαφορά το παιχνίδι. Όταν ο Λουκ Γουόλτον έβγαλε από το παρκέ τον Ραζόν Ρόντο, αυτός πήγε και κάθισε 7-8 θέσεις μακριά από αυτές των Λέικερς, σε κάποια court seat που είχε αδειάσει προ πολλού από τον κάτοχό της! Γεγονός που δεν σχολιάστηκε και με τον καλύτερο τρόπο.

Δείτε που καθόταν ο Ραζόν Ρόντο:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ