ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Κλέι Τόμπσον σημείωσε 50άρα με ράμματα στο κεφάλι και έμπνευση τον... Ουίλ Φέρελ!

Golden State Warriors guard Klay Thompson celebrates after scoring a three pointer against the Chicago Bulls during the second half of an NBA basketball game, Monday, Oct. 29, 2018, in Chicago. (AP Photo/Kamil Krzaczynski)
AP Photo/Kamil Krzaczynski AP PHOTO/KAMIL KRZACZYNSKI

Ο Κλέι Τόμπσον αποκάλυψε μετά την 50αρα που σημείωσε κόντρα στους Μπουλς ότι φόρεσε κορδέλα στο κεφάλι γιατί τραυματίστηκε, αλλά και ότι η έμπνευσή του ήταν ο γνωστός ηθοποιός Ουίλ Φέρελ!

Ο Κλέι Τόμπσον ήταν από άλλο πλανήτη στη νίκη των Ουόριορς επί των Μπουλς , αφού σταμάτησε στους 52 πόντους με 14/24 τρίποντα , σε μία ονειρεμένη βραδιά. Μία βραδιά που είχε... προβλέψει μερικές ώρες νωρίτερα ο Ταϊρίς Ράις . Το ενδιαφέρον της υπόθεσης ωστόσο είναι ότι έκανε το ρεκόρ του αν και κατά την διάρκεια του αγώνα χτύπησε στο κεφάλι!

Όποιος πρόσεξε το παιχνίδι - ή έστω τα highlights - πιθανόν να πρόσεξε ότι ο Τόμπσον ολοκλήρωσε τον αγώνα με κορδέλα στο κεφάλι, αν και όταν ξεκίνησε το παιχνίδι δεν φορούσε τίποτα σε αυτό. Ο λόγος ήταν πως κάποια στιγμή συγκρούστηκε κεφάλι με κεφάλι με τον συμπαίκτη του, Ντάμιαν Τζόουνς, με αποτέλεσμα να χρειαστεί δύο ράμματα στο μέτωπο!

Όπως αποδείχθηκε βέβαια, ούτε τα ράμματα μπορούσαν να σταματήσουν τον "καυτό" Τόμπσον, ο οποίος στην συνέχεια είπε πως με την κορδέλα ήθελε να τιμήσει τον... Τζάκι Μουν. Ποιος είναι ο Τζάκι Μουν όμως; Ο χαρακτήρας που υποδύθηκε ο γνωστός ηθοποιός, Ουίλ Φέρελ, σε μία ταινία του 2008 με τίτλο "Semi-Pro" που είχε ως θέμα το μπάσκετ και πιο συγκεκριμένα το ΑΒΑ, μία λίγκα που από το 1967 έως το 1976 ήταν το αντίπαλο δέος του ΝΒΑ!

Για όποιον δεν ξέρει την ταινία, ιδού το trailer:

AP Photo/Kamil Krzaczynski

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ