NBA

Λέικερς: Όλο και πιο κοντά ο Λέοναρντ

Λέικερς: Όλο και πιο κοντά ο Λέοναρντ
(AP PHOTO/DARREN ABATE)

Οι Λος Άντζελες Λέικερς δεν έκαναν κάποια εντυπωσιακή κίνηση την βραδιά που άνοιξε η Free Agency, σύμφωνα, όμως, με τις εκτιμήσεις από την άλλη μεριά του Ατλαντικού, βρίσκονται όλο και πιο κοντά στην απόκτηση του Καγουάι Λέοναρντ!

Την ώρα που ο Κέβιν Ντουράντ έκλεινε στους Νετς και γενικότερα ο χάρτης του ΝΒΑ άλλαζε δραματικά, οι Λος Άντζελες Λέικερς δεν έκαναν κάποια επίσημη κίνηση. Φαίνεται, όμως, πως σύντομα θα κάνουν εκ νέου θόρυβο. Όπως πριν από μερικές ημέρες που υπέγραψαν τον Άντονι Ντέιβις.

Κι αυτό διότι σύμφωνα με τον Chris Broussard του FOX Sports, οι Λέικερς αυξάνουν συνεχώς τις πιθανότητες τους για να αποκτήσουν τον Καγουάι Λέοναρντ. Ο MVP των τελικών δεν έχει πάρει ακόμα την απόφασή του, ωστόσο το σενάριο για μία Super Team με τους ΛεΜπρον Τζείμς και Άντονι Ντέιβις φαίνεται πως έρχεται όλο και πιο κοντά.

Από εκεί και πέρα, οι Λέικερς ενδέχεται να υπογράψουν τον Αντρέ Ιγκουοντάλα, αν αυτός δεν παραμείνει στους Μέμφις Γκρίζλις, ενώ ακόμα βρίσκονται στο προσκήνιο οι Ντάνι Γκριν και Σεθ Κάρι. Όσο για τη θέση του PG; Οι Λέικερς έχουν καταθέσει πρόταση με μίνιμουμ στον Ρέιζον Ρόντο και περιμένουν την απάντησή του.

(AP Photo/Darren Abate)

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ