NBA

Free Agency: Ντουράντ - Ίρβινγκ - Τζόρνταν στους Μπρούκλιν Νετς!

Free Agency: Ντουράντ - Ίρβινγκ - Τζόρνταν στους Μπρούκλιν Νετς!
AP Photo/Ben Margot, File AP PHOTO/BEN MARGOT, FILE

Ο Κέβιν Ντουράντ αφήνει τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς για να αγωνιστεί στους Μπρούκλιν Νετς, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο αντί 164.000.000 δολαρίων. Τα παίρνει όλα το Μπρούκλιν: πακέτο ο Καϊρί Ίρβινγκ και ο ΝτεΆντρε Τζόρνταν!

Η μεγαλύτερη μετακίνηση του καλοκαιριού, είναι γεγονός: ο Κέβιν Ντουράντ αφήνει τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς για να παίξει στους Μπρούκλιν Νετς! Μετά από τρία χρόνια στο Όκλαντ, ο "KD" πήρε τη μεγάλη απόφαση της μετακόμισης για χάρη της ομάδας του Κένι Άτκινσον, η οποία -με το "καλημέρα" της Free Agency- γίνεται ομάδα που θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο!

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι τετραετούς διάρκειας αντί 164.000.000 δολαρίων, το maximum δηλαδή, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στις ΗΠΑ τόσο ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι όσο και ο Σαμς Καράνια!

Κι αυτό είναι μόνο η αρχή για τους Μπρούκλιν Νετς, οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει το "ναι" τόσο του Καϊρί Ίρβινγκ όσο και του ΝτεΆντρε Τζόρνταν! Ο πρώην παίκτης των Μπόστον Σέλτικς θα δεσμευτεί επίσης για τέσσερα χρόνια για 141.000.000 δολάρια.

Διαβάστε εδώ όλες τις κινήσεις στην πρώτη μέρα της Free Agency 2019

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ