NBA

Λέικερς: Ενδιαφέρον για Ράσελ και Βούτσεβιτς

Λέικερς: Ενδιαφέρον για Ράσελ και Βούτσεβιτς
(AP PHOTO/MARK J. TERRILL)

Οι Λος Άντζελες Λέικερς ψάχνουν για να γεμίσουν το ρόστερ και το τελευταίο όνομα που ακούστηκε είναι αυτό του Ντι Αντζελο Ράσελ, ο οποίος είναι πιθανό να επιστρέψει στην πρώην ομάδα του.

Πριν από μερικές ημέρες, οι Λος Άντζελες Λέικερς κατάφεραν να κάνουν δικό τους τον Άντονι Ντέιβις. Η ομάδα του ΛεΜπρον Τζέιμς, όμως, έχει πλέον ένα αρκετά δύσκολο έργο μπροστά της, καθώς πρέπει να γεμίσει και το ρόστερ ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2019/20.

Το τελευταίο όνομα που ακούστηκε είναι αυτό του Ντι Αντζελο Ράσελ. Σύμφωνα με τα όσα γράφονται στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, οι Λέικερς ενδιαφέρονται... ζεστά για την περίπτωση του γκαρντ των Νετς και σχεδιάζουν συνάντηση με τον παίκτη τις επόμενες εβδομάδες.

Ο Ράσελ (23 ετών, 1.96 μέτρα) ήταν No.2 στο NBA draft 2015 κι έπαιξε δύο σεζόν στους Λέικερς, πριν μετακομίσει στους Νετς, με τους οποίους φέτος είχε 21.1 πόντους και 7 ασίστ κατά μέσο όρο στη regular season.

Από εκεί και πέρα, οι Λέικερς αναφέρονται ως πιθανός προορισμός του Νίκολα Βούτσεβιτς (28 ετών, 2.13 μέτρα). Για τον Μαυροβούνιο σέντερ ενδιαφέρονται και οι Μπόστον Σέλτικς, με την προϋπόθεση πως τελικά δεν θα τα βρει με τους Ορλάντο Μάτζικ. Για τον Βούτσεβιτς έχουν ενδιαφερθεί και οι Κινγκς.

(AP Photo/Mark J. Terrill)

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ