NBA

Σακραμέντο Κινγκς: Θέλουν τον Νίκολα Βούτσεβιτς

Σακραμέντο Κινγκς: Θέλουν τον Νίκολα Βούτσεβιτς
AP Photo/John Raoux AP PHOTO/JOHN RAOUX

Στο στόχαστρο των Σακραμέντο Κινγκς έχει μπέι ο Νίκολα Βούτσεβιτς, με τον Γουίλι Κόλεϊ-Στάιν να ετοιμάζει τις βαλίτσες του σε περίπτωση που αποκτηθεί ο Μαυροβούνιος σέντερ.

Στο ξεκίνημα της σεζόν 2019/20, ο Νίκολα Βούτσεβιτς θα είναι 29 ετών και -όπως φαίνεται- δεν θα βρίσκεται πλέον στο Ορλάντο. Όχι γιατί δεν τον θέλουν οι Μάτζικ, αλλά γιατί ο Μαυροβούνιος σέντερ λέγεται πως θέλει μια αλλαγή στην ζωή και την καριέρα του. Free agent στις 18:00 της 30ης Ιουνίου, ο Βούτσεβιτς θα μπορεί να μιλήσει με κάθε ομάδα που ενδιαφέρεται για εκείνον και μία από αυτές είναι οι Σακραμέντο Κινγκς.

Βλάντε Ντίβατς και Πέτζα Στογιάκοβιτς γνωρίζουν τον All-Star ψηλό που είχε φέτος 20.8 πόντους (55% στο δίποντο, 36% στο τρίποντο, 79% στις βολές), 12 ριμπάουντ, 3.8 ασίστ, ένα κλέψιμο και 1.1 μπλοκ ανά 31.4 λεπτά συμμετοχής σε 80 αγώνες της κανονικής περιόδου και αν τον πείσουν να μετακομίσει στο Σακραμέντο, τότε θα βγάλουν στο σφυρί τον Γουίλι Κόλεϊ-Στάιν όπως υποστηρίζει ο δημοσιογράφος Τζον Γκαμπαντόρο.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν φαίνεται να παίζει κάποιον ρόλο στην περίπτωση του Κώστα Κουφού. Ο Έλληνας σέντερ είναι free agent, οι Κινγκς θέλουν να τον κρατήσουν, αλλά ο ρόλος του θα είναι συμπληρωματικός είτε ο Βούτσεβιτς φορέσει τη φανέλα της ομάδας του Σακραμέντο, είτε μείνει ο Κόλεϊ-Στάιν, είτε αποκτηθεί άλλο πρωτοκλασάτο πεντάρι.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ