NBA

Καλά νέα για Φουλτζ στους Μάτζικ

Καλά νέα για Φουλτζ στους Μάτζικ
AP Photo/John Raoux AP PHOTO/JOHN RAOUX

Ο Μαρκέλ Φουλτζ πάτησε ξανά παρκέ έπειτα από σχεδόν 11 μήνες και στο Ορλάντο ελπίζουν ότι αυτή θα είναι η αρχή για τα καλύτερα που έρχονται.

Ο Μαρκέλ Φουλτζ έχει περάσει έναν Γολγοθά τα τελευταία χρόνια λόγω του προβλήματος στον δεξιό του ώμο (στο χέρι που σουτάρει), που πρακτικά του στέρησαν τις δύο πρώτες σεζόν του στο ΝΒΑ. Τώρα ωστόσο δείχνει πλέον πιο ήρεμος από ποτέ και έτοιμος να επιστρέψει.

Το Νο1 του ΝΒΑ Draft 2017 πάτησε παρκέ έπειτα από σχεδόν 11 μήνες προκειμένου να πάρει μέρος στις προπονήσεις των Μάτζικ - κάτι που έγινε μάλιστα και παρουσία των ΜΜΕ - δείχνοντας σε καλή κατάσταση τόσο σωματικά, όσο - κυρίως - πνευματικά και ψυχολογικά.

" Φίλε αισθάνομαι ευχαρίστηση όποτε παίζω, ό,τι και αν συμβαίνει. Όπως έμαθα, δεν πρέπει να θεωρείς τίποτα δεδομένο, γιατί δεν ξέρεις πότε θα το στερηθείς" δήλωσε ο ίδιος ο Φουλτζ στην ανοιχτή προπόνηση των Μάτζικ, δείχνοντας χαρούμενος, κάτι που φαίνεται και από το VIDEO που δημοσίευσε το Ορλάντο και τον δείχνει να προπονείται:

Πολύς κόσμος δεν θα έπαιζε με το πρόβλημα που είχα, ειδικά αν ήξεραν ότι δεν θα μπορούσαν να σουτάρουν, αλλά εγώ το έκανα. Υπήρχε λόγος που ήμουν το Νο1 στο NBA Draft. Ξέρω ότι δουλεύω σκληρά και τι μπορώ να κάνω στο γήπεδο και αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία".

Σύμφωνα με τους Μάτζικ, ο Φουλτζ αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά την προετοιμασία της ομάδας χωρίς περιορισμούς. Μένει πλέον να δούμε τι θα ακολουθήσει.

AP Photo/John Raoux

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ