ΜΠΑΣΚΕΤ

Η τηλεόραση του ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι βγαλμένη από τα καλύτερά μας όνειρα

Los Angeles Lakers' LeBron James reacts to a play during the first half of the team's preseason NBA basketball game against the Golden State Warriors on Friday, Oct. 12, 2018, in San Jose, Calif. (AP Photo/Ben Margot)
Los Angeles Lakers' LeBron James reacts to a play during the first half of the team's preseason NBA basketball game against the Golden State Warriors on Friday, Oct. 12, 2018, in San Jose, Calif. (AP Photo/Ben Margot) AP

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μετακόμισε στο Λος Άντζελες και μαζί του μετακόμισαν και εννέα οθόνες που δημιουργούν μια γιγαντιαία τηλεόραση για να παρακολουθεί τους αγώνες του ΝΒΑ. Η εικόνα είναι εξωπραγματική (PHOTO).

Παρασκευή βράδυ, οι Λέικερς δεν έπαιζαν και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς απολάμβανε μερικές ώρες ηρεμίας στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Με το πρόγραμμα του ΝΒΑ αρκετά "φορτωμένο", ο "Βασιλιάς" είχε αρκετές επιλογές, είχε όμως και μια απίθανη τηλεόραση, για την ακρίβεια είχε εννέα τηλεοράσεις που δημιουργούσαν μια τερασίων διαστάσεων οθόνη για να παρακολουθήσει τους αγώνες που ήθελε.

Ως κεντρικό ματς, ο ΛεΜπρόν επέλεξε το Ράπτορς - Σέλτικς και δίπλα υπήρχαν το Γκρίζλις - Χοκς, το Τίμπεργουλβς - Καβαλίερς, το Πέλικανς - Κινγκς, το Νετς - Νικς και το Μπακς - Πέισερς. Έξι αγώνες παρακολουθούσε ταυτόχρονα ο κορυφαίος παίκτης του ΝΒΑ, με αποτέλεσμα να νιώσει την ανάγκη να μοιραστεί την... εμπειρία του με τους θαυμαστές του μέσω Instagram. Και ναι, μας έκανε να ζηλέψουμε...

Η τηλεόραση του ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι βγαλμένη από τα καλύτερά μας όνειρα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ