NBA

Γουίλιαμσον: Οι Πέλικανς του μαθαίνουν το σωστό βάδισμα

Γουίλιαμσον: Οι Πέλικανς του μαθαίνουν το σωστό βάδισμα
AP Photo/Steve Marcus AP PHOTO/STEVE MARCUS

Προσέχουν για να έχουν οι Πέλικανς, οι οποίοι προκειμένου να σιγουρευτούν ότι ο Γουίλιαμσον θα έχει μία μεγάλη καριέρα του μαθαίνουν να περπατάει και να τρέχει διαφορετικά από ότι μέχρι πρόσφατα.

Ολο το ΝΒΑ περιμένει να δει τον τυφώνα Ζάιον Γουίλιαμσον. Το Νο1 του ΝΒΑ Draft 2019 ωστόσο παραμένει ακόμα στα πιτς στη Νέα Ορλεάνη έπειτα από την επέμβαση που υποβλήθηκε στο δεξί γόνατο πριν ξεκινήσει η σεζόν. Όπως φαίνεται πάντως, ένας από τους λόγους που έχει αργήσει να επιστρέψει ο Γουίλιαμσον είναι ότι πρέπει να μάθει να κάνει κάποια πράγματα διαφορετικά, όπως το να περπατάει!

Όπως αποκάλυψε το ESPN, o Γουίλιαμσον είπε σε έναν δημοσιογράφο του σάιτ ότι αν ήταν στο χέρι του θα είχε ήδη επιστρέψει στα παρκέ. Παρόλα αυτά εμπιστεύεται την ομάδα του, η οποία προκειμένου να σιγουρευτεί ότι θα είναι 100% έτοιμος όταν γυρίσει και παράλληλα θα έχει μία μεγάλη καριέρα, προσπαθεί να του μάθει να περπατάει και να τρέχει με διαφορετικό τρόπο.

Η κίνηση των Πέλικανς μόνο τυχαία δεν είναι, αφού ο Γουίλιαμσον αποτελεί μία ιδιαίτερη περίπτωση παίκτη. Κι αυτό γιατί πρόκειται για ένα θηρίο με ύψος 2.00 μέτρα και βάρος 130 κιλά, κάτι που τον κάνει τον δεύτερο βαρύτερο παίκτη στο ΝΒΑ μετά τον ύψους 2.22 μέτρων Μπόμπαν Μαριάνοβιτς! Κοινώς, είναι απαραίτητο να διασφαλιστεί ότι θα περπατάει σωστά για να μην επιβαρύνει το σώμα του, αφού μία λάθος κίνηση μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρό τραυματισμό.

Όπως και να έχει, είναι δεδομένο ότι η περίπτωση του Γουίλιαμσον θα παρακολουθείται στενά από πολύ κόσμο, αφού όλοι περιμένουν να δουν σε τι κατάσταση θα βρίσκεται όταν επιστρέψει στα παρκέ.

AP Photo/Steve Marcus

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ