NCAA

Τρέλανε κόσμο με το σωματικό του βάρος ο Zion Williamson!

Spartanburg Day's Zion Williamson #12 in action against Chino Hills during a high school basketball game at the Hoophall Classic, Saturday, January 13, 2018, in Springfield,MA. Chino Hills won the game. (AP Photo/Gregory Payan)
AP Photo/Gregory Payan AP PHOTO/GREGORY PAYAN

Το Duke ανακοίνωσε τα σωματομετρικά χαρακτηριστικά του Zion Williamson (υποψήφιου για το Νο1 του ΝΒΑ Draft), με το σωματικό του βάρος να τρελαίνει κόσμο, αφού μόνο ένας εν ενεργεία ΝΒΑερ ζυγίζει περισσότερο από αυτόν!

Ο 18χρονος Zion Williamson δεν είναι απλώς ένα ακόμα ταλέντο. Στις ΗΠΑ τον θεωρούν έναν από τους καλύτερους παίκτες της γενιάς του και μαζί με τον - συμπαίκτη του φέτος στο κολέγιο του Duke - R.J Barrett έναν από τους υποψήφιους για το Νο1 του ΝΒΑ Draft. Ο λόγος; Κάτι VIDEO σαν αυτό:

Ο Williamson βρίσκεται εδώ και χρόνια στο ραντάρ του ΝΒΑ. Όλοι είναι εντυπωσιασμένοι με το απίστευτα μυώδες σώμα του σε συνδυασμό με το μπασκετικό του ταλέντο και τα αθλητικά του προσόντα, αφού το επιτόπιο άλμα του ξεπερνάει το ένα μέτρο! Είναι η τελευταία είδηση όμως που έκανε ακόμα περισσότερο θόρυβο: Το Duke ανακοίνωσε τα σωματομετρικά χαρακτηριστικά του, γνωστοποιώντας στον κόσμο ότι ο Williamson μετρήθηκε επίσημα να έχει ύψος 2.00 μέτρα και βάρος 130 κιλά!

Για να καταλάβει κανείς τι σημαίνει αυτό, αρκεί να ξέρει το εξής: Στο φετινό ΝΒΑ μόνο ένας παίκτης ζυγίζει περισσότερο από τον freshman του Duke: Ο ύψους 2.22 μέτρων Boban Marjanovic, o οποίος έχει βάρος 132 κιλά!

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Williamson δεν είναι ακριβώς αυτό που θεωρεί κάποιος... συνηθισμένο prospect. Μένει να φανεί πλέον αν θα μπορέσει την φετινή σεζόν να κυριαρχήσει με τον τρόπο που περιμένουν όλοι να το κάνει στο NCAA.

AP Photo/Gregory Payan

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ