Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το "ευχαριστώ" στους 4 πιο πιστούς οπαδούς του!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ευχαρίστησε μέσω ενός υπέροχου VIDEO των Μπακς τους 4 πιο πιστούς οπαδούς του, που κάθονται πίσω από μία μπασκέτα και τον στηρίζουν από την ρούκι χρονιά του!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ήταν πάντα σταρ στο ΝΒΑ. Υπάρχουν όμως 4 κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας των Μπακς που πάντα πίστευαν σε αυτόν και τον στήριζαν από την ρούκι χρονιά του με τις φωνές τους. Είναι 4 φίλοι που κάθονται μονίμως πίσω από μία μπασκέτα, με τον Γιάννη να αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει.

Οι Μπακς λοιπόν φρόντισαν να του δώσουν το... βήμα να το κάνει, παρουσιάζοντας ένα VIDEO που δείχνει τον "Greek Freak" να μιλάει για τους 4 πιο πιστούς οπαδούς του, δηλώνοντας σχετικά: "Αυτοί οι 4 τύπου που βρίσκονται πίσω από την μπασκέτα είναι εκεί από την ρούκι χρονιά μου, δεν ήρθαν φέτος. Είναι πιστοί φίλοι των Μπακς και θέλω να τους ευχαριστήσω για την στήριξη".

Δείτε το όμορφο VIDEO:

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

10 σειρές του 1999 που σημάδεψαν την τηλεόραση

Από το 'Sopranos' μέχρι το 'Freaks and Geeks', το 1999 ήταν ένα σταυροδρόμι παλιάς και νέας τηλεόρασης. Είκοσι χρόνια μετά, γιορτάζουμε τις σειρές που διαμόρφωσαν επιδραστικά το σήμερα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS