ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

ΚΑΕ Πανιώνιος: "Υπάρχουν πυξίδα, προορισμός και όραμα"

ΚΑΕ Πανιώνιος: "Υπάρχουν πυξίδα, προορισμός και όραμα"

Η ΚΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση για όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής, κάνοντας ειδική αναφορά στην ανάγκη για ενότητα και στήριξη στο πλάνο που υπάρχει.

Δύο μέρες μετά την τέταρτη σερί ήττα στη Stoiximan.gr Basket League, η ΚΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με όσα έχουν γίνει στον σύλλογο και αυτά που πρόκειται να συμβούν. Οι "κυανέρυθροι" στέκονται στο γεγονός πως ο σύλλογος κέρδισε τη μάχη με τον χρόνο για τη σύσταση εταιρείας και τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου, ενώ επισημαίνουν πως οι μέρες που θα έρθουν θα είναι καλύτερες.

Εξάλλου, ανακοίνωσαν τη δημιουργία του Panionios Basketball Youth Training Programe, ενός προγράμματος που θα έχει στόχο τη βελτίωση και εξέλιξη των νεαρών αθλητών του συλλόγου.

Αναλυτικά:

"Η δημιουργία της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ολοκληρώθηκε την 26η Σεπτεμβρίου, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Η διοικούσα επιτροπή της ομάδας μπάσκετ προχώρησε με σταθερά και ουσιαστικά βήματα, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, φτάνοντας στην εξασφάλιση της αδειοδότησης και συμμετοχής μας στο πρωτάθλημα της Α1. Αυτός ήταν ο πρώτος μεγάλος στόχος της επιστροφής του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στην Α1 κατηγορία. Και επιτεύχθηκε με απόλυτη νομιμότητα, συνέπεια και επιμονή, μέχρι να διαψευσθεί και ο τελευταίος αμφισβητίας αυτής της προσπάθειας, εκτός της ΠΑΝΙΩΝΙΑΣ οικογένειας.

Στην χάραξη αυτής της πορείας, εμπιστευθήκαμε τον προπονητή κ. Γιώργο Καλαφατάκη, ώστε να δημιουργούσε εκ θεμελίων την νέα ομάδα μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε θερμά, γιατί σε μια περίοδο μεγάλης αβεβαιότητας, εσωτερικών τριγμών και δισταγμών, οριοθέτησε την ομάδα επάνω από το "εγώ" του και ανέλαβε την δύσκολη αποστολή να μπει στο γήπεδο στις 28 Αυγούστου 2017 και άρχισε προπονήσεις με όποιους παίκτες ήταν διαθέσιμοι στην συγκεκριμένη χρονική φάση και ενώ ακόμα βρισκόμασταν στην αρχή της προσπάθειας για την τελική αδειοδότηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

Η σύντομη παρουσία του στον πάγκο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ οφείλεται σ’ έναν συνδυασμό αγωνιστικών και εξωαγωνιστικών θεμάτων με  ευθύνες που δεν μπορούν να αποδοθούν προσωπικά σε κανέναν.

Στα ομαδικά αθλήματα, όμως, η θέση του προπονητή είναι αυτή που αποτελεί την εύκολη λύση για αλλαγές. Η απόφαση μας θα αποδειχτεί πολύ σύντομα, αν ήταν σωστή και αποφασίσθηκε με μοναδικό γνώμονα την άμεση αγωνιστική βελτίωση που είχε ανάγκη η ομάδα

Εκτιμούμε στο δείγμα των δυο τελευταίων αγώνων ότι η επιλογή του νέου προπονητή κ. Βαγγέλη Ζιάγκου, δίνει την αγωνιστική ταυτότητα που έλειπε στην ομάδα μας. Παιχνίδι με παιχνίδι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ δείχνει την προσαρμογή του στα νέα δεδομένα, δημιουργώντας ένα νέο, ανταγωνιστικό σύνολο. Τέσσερα ατυχή αποτελέσματα και δυο δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν, δεν μας απογοητεύουν. Αντίθετα, με πείσμα και πίστη στον τελικό στόχο, διοίκηση, προπονητές και παίκτες, ξεπερνάμε τις δυσκολίες, στοχεύουμε ψηλά και σύντομα θα έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε.

Προχωρούμε, ήδη, σε υπέρβαση των οικονομικών δεδομένων μας για να υλοποιήσουμε τις αναγκαίες προσθήκες, ποιοτικών παικτών που θα είναι ικανοί να μας προσφέρουν την ειδοποιό διαφορά στην προσπάθειά μας.

Σ’ αυτή την συνεχή προσπάθεια που θα ολοκληρωθεί, ΜΟΝΟ, όταν ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ καθιερωθεί στην Α1 κατηγορία, καλούμε τους φίλους της ομάδας μας, να συμπαρασταθούν. Με ήθος και αξιοπρέπεια, σεβασμό στην ιστορία μας θα κερδίσουμε όλοι μαζί την καταξίωση της ομάδας, εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων. Στηρίξτε το παρόν και το μέλλον του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, δίνοντας δύναμη στην ομάδα μας.

Πρέπει να μεταλαμπαδεύσουμε την πίστη του προπονητή μας και των αθλητών μας για το άμεσο μέλλον. Η διοίκηση πράττει και θα πράξει στο ακέραιο το καθήκον της. Τα οικονομικά δεδομένα στο μπάσκετ δεν επιτρέπουν τις μεγάλες υπερβάσεις , αλλά μαζί θα τα καταφέρουμε και πάλι. Παράλληλα με την προσπάθεια αλλαγής αγωνιστικής εικόνας της ανδρικής ομάδας, ανακοινώσαμε την δημιουργία του προγράμματος BASKETBALL TRAINING YOUTH PROGRAMME, θέλοντας να δώσουμε επικαιροποίηση στο όραμα του ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΡΙΚΑ για την μέγιστη σημασία της προετοιμασίας δικών μας παικτών.

Πάγια και διαχρονική αρχή του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, είναι το μπάσκετ να αποτελεί διαδικασία παιδαγωγικής και αθλητικής ανάπτυξης παιδιών, με τρανότερο παράδειγμα τις ακαδημίες του συλλόγου.

Συνεχίστε να αγοράζετε μαζικά, τα εισιτήρια διαρκείας. Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό, αποτελεί την νέα αρχή, ύστερα από τα δυο κεκλεισμένων θυρών παιχνίδια. Καθημερινά αγωνιζόμαστε με πείσμα και πίστη. Στηριζόμαστε στον κόσμο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ που απέδειξε ΚΑΙ στην σύσταση της ΚΑΕ ότι θέλει και μπορεί να είναι διαχρονικά ο μεγαλύτερος πυλώνας στήριξης για την επανακαθιέρωση της ομάδας στην θέση που της αξίζει να έχει.

Θα δικαιωθούμε και είμαστε σίγουροι για αυτό. Ελάτε μαζί μας στο δύσκολο αυτό ταξίδι μας. Ελάτε να μεταδώσουμε την υγεία που εκπέμπει ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στο ελληνικό μπάσκετ. Όσοι δεν σέβονται την ιστορία μας και τον ιδρώτα μας στους αγωνιστικούς χώρους θα μας βρουν απέναντι τους. Να ξέρουν ότι έχουν "γνώσιν οι φύλακες". Εμείς ενωμένοι και δυνατοί θα βγούμε νικητές και σ' αυτόν τον αγώνα. Σύντομα θα έρθουν τα καλύτερα.

Υπάρχει πυξίδα, προορισμός και όραμα".

Η ανακοίνωση για το Panionios Youth Training Programe:

"Η οργάνωση της προσπάθειας ανάδειξης νέων ταλαντούχων παικτών και της σταδιακής προώθησης τους στην ανδρική ομάδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΒΙΚΟΣ COLA, υλοποιείται με την έναρξη του PANIONIOS BASKETBALL YOUTH TRAINING PROGRAME που θα έχει την τεχνική εποπτεία και επίβλεψη του Βαγγέλη Ζιάγκου, την ιατρική υποστήριξη του ΙΑΣΩ General και την οικονομική υποστήριξη της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA.

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα συμμετάσχουν, αρχικά οι αθλητές: Καμπερίδης Γιώργος, Καρακεχαγιάς Γιάννης, Μαραγκίδης Νίκος, Δημακόπουλος Γιάννης, Κάπρης Φώτης, Κοπακάκης Τζόϊ, Κουτούδης Μιχάλης, Δημητράκοπουλος Ιάσων, Μωραϊτης Ηλίας. Στο άμεσο μέλλον θα ενταχθούν κι άλλοι παίκτες, ενώ θα διοργανωθεί συνέντευξη Τύπου και παρουσίαση του PANIONIOS BASKETBALL YOUTH TRAINING PROGRAME.

Οι στόχοι του πρόγραμματος είναι:

  1. Η καθημερινή ατομική και ομαδική βελτίωση των παικτών που θα στελεχώσουν την συγκεκριμένη ομάδα.
  2. Η αγωνιστική εγρήγορση των παικτών με σκοπό να προαχθούν σταδιακά στην ανδρική ομάδα.
  3. Η δημιουργία υπεραξίας από την εξέλιξη των παικτών του πρόγραμματος για την αύξηση της αγωνιστικής "περιουσίας" του συλλόγου".
 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24