ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποκαλύπτεται το λάβαρο του Παύλου Γιαννακόπουλου

Αποκαλύπτεται το λάβαρο του Παύλου Γιαννακόπουλου

Στις 27 Σεπτεμβρίου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του λαβάρου που δημιούργησε ο Παναθηναϊκός στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Δίπλα στα λάβαρα που υπάρχουν στην οροφή του ΟΑΚΑ για τις ομάδες που κατέκτησαν τίτλους, ο Παναθηναϊκός θα τοποθετήσει πολύ σύντομα και ένα για τον μεγαλύτερο διοικητικό ηγέτη της ιστορίας του: τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Όπως ανακοίνωσε η "πράσινη" ΚΑΕ, τα αποκαλυπτήρια του λαβάρου του Παύλου Γιαννακόπουλου θα γίνουν την ερχόμενη Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του τουρνουά που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στη μνήμη του εκλειπόντος.

Την ίδια ημέρα (27/9) ο Παναθηναϊκός θα παρουσιάσει ακόμα και τη νέα φανέλα του για τη νέα σεζόν, ενώ θα πραγματοποιηθεί και η βράβευση της ομάδας που θα κατακτήσει το τουρνουά μίνι, το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Σεπτεμβρίου στο κλειστό"Παύλος Γιαννακόπουλος"στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, με τη συμμετοχή τουΠαναθηναϊκού, τηςΑΕΚ, τουΠεριστερίουκαι τουΠανιωνίου.

Κατά την δεύτερη ημέρα του τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" (28/9) εκτός του μικρού και του μεγάλου τελικού, θα προβληθεί στο μάτριξ τουΟΑΚΑένα βίντεο εις μνήμην τουΠαύλου Γιαννακόπουλουκαι μετά το τέλος των αγώνων θα πραγματοποιηθούν οι απονομές και οι βραβεύσεις των ομάδων.

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου

14.00: Συνέντευξη Τύπου στο Ξενοδοχείο Semiramis

18.30: Φενέρμπαχτσε - Μακάμπι FOX Τελ Αβίβ

21.15:Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Χίμκι

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου

18.00: Μικρός Τελικός

20.30: Μεγάλος Τελικός

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τα εισιτήρια:

" Αποκτήστε τώρα το εισιτήριό σας για το σπουδαίο«Τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος»από τα κάτωθι σημεία:

* Τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10(Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή10.00-18.00),Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010.

* Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.

* Τηλεφωνικά στο 11876(Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

* Θα ισχύσουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.

* Τα εισιτήρια για την κάθε ημέρα του τουρνουά τιμώνται προς 15 ευρώ (η τιμή περιλαμβάνει και τους δύο αγώνες), ενώ θα υπάρχει και παιδικό εισιτήριο με 3 ευρώ για παιδιά μέχρι 14ετών (το παιδικό εισιτήριο δεν διατίθεται ηλεκτρονικά, παρά μόνο από τα εκδοτήρια)".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ