ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στρέλνιεκς και Τίμα κλήθηκαν για τα προκριματικά

Latvia's Janis Strelnieks, right, drives to the basket as Slovenia's Goran Dragic tries to block him during their Eurobasket European Basketball Championship quarter final match in Istanbul, Tuesday, Sept. 12. 2017. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Latvia's Janis Strelnieks, right, drives to the basket as Slovenia's Goran Dragic tries to block him during their Eurobasket European Basketball Championship quarter final match in Istanbul, Tuesday, Sept. 12. 2017. (AP Photo/Lefteris Pitarakis) AP PHOTO/LEFTERIS PITARAKIS

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς κι ο Γιάνις Τίμα θα ενισχύσουν τη Λετονία στα δύο παιχνίδια του Σεπτεμβρίου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι σε Σλοβενία (14/9) και Ισπανία (17/9).

Από την στιγμή που η αγωνιστική περίοδος δεν θα έχει ξεκινήσει, όλες οι εθνικές ομάδες μπορούν να καλέσουν τους παίκτες της EuroLeague για τους αγώνες του Σεπτεμβρίου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Κάτι που έκανε φυσικά ο Θανάσης Σκουρτόπουλος , αλλά κι ο ομόλογός του στη Λετονία. Ο Άρνις Βετσβάγκαρς ανακοίνωσε τους "εκλεκτούς" του για τα παιχνίδια με Σλοβενία (εντός, 14/9) και Ισπανία (εκτός, 17/9), με τη λίστα να περιλαμβάνει τόσο τον Γιάνις Στρέλνιεκς όσο και τον Γιάνις Τίμα.

Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία της λετονικής ομάδας στις 5 Σεπτεμβρίου, την ώρα που οι υπόλοιποι θα ξεκινήσουν τη δουλειά από τις 27 Αυγούστου.

AP Photo/Lefteris Pitarakis

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ